![]() |
Cennet Beni Yok Saysın
Güçlü görünmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar
İçten içe kahrediyorum sana, kendime ve kaderime Son sigaramı yaaktım hsaretini çekiyorum içime ince ince Gözlerine bakacağım anları hayal ediyorum doğum gününde Sabahlara kadar seni düşünüyorum uyku girmiyor gözüme Dua dua yalvarsamda göklere saatlerce Geleceğin yok sevdiğim geleceğim yok yine Seni üzmeye hakkım yok, yalnız seviyorum yalnız üzülmeliyim Haberin olmasın artık seni özlediğimden Seni düşlediğimden ve seni görmek istediğimden Yüreğime kilit vurup susmalıyım belkide Bir ömür aşkın acısını çeksemde Unuttum sanmalısın yine kapını bir kaç yıl daha çalmayınca Mutlu huzurlu sanmalısın beni ağzımı bıçak açmayınca Sevgilisi varmış demeli bir kaç arkadaş Sende unuttum bilip sevinmelisin gözyaşlarıma uzak düşünce Ben seni seveli yıllar oldu, ve mecnunun anlattığı aşk buydu Sensiz yüzüm gülmez biliyorum aman vermez geceler Bir aşk yüzünden ağlamak yakışmıyor ama ben sevmekten utanmıyorum Yaşamam için bana bir şans ver , gülmeme fırsat ver Aşık olmak zor yokluğunsa ölümden beter Kaç kere çıkar insanın karşısına böyle bir sevda İnsan kaç kere aşık olur ki bu kısa hayatta Benim seni çok sevmem senin için neyi değiştirdi Sensiz dünya benim için daha fazla döner mi Açık açık konuş benimle kaçamak cevaplar yerine Daha ufak parçalara ayrılamaz kırık bir kalp konuş bugece Ölmekle kalmak arafındayım beni bu yerlerde böyle görme Bir kaç yıl daha çalmayınca kapını benim için unuttu de herkese Yüreğimdeki sıkıntıların sonu yok, dertlern sonu yok Hayat beni bu sevdayla sınamaya çalışıyor Ama ben ona sandığı kadar bağlı değilim belkide Küçük kıyametler kopacak çok şey kaybedeceğiz ikimizde Herkesin bildiği bir aşk değil bu, böyle sevenlerin çok erken gelir sonu Haberimi aldığında üzülme tek kişilik bir oyundu bu Ve sen hazırlamadın bana bu erken sonu |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:06 PM. |