![]() |
Kıskançlık Şiirleri
Seni baskasıyla görmek var ya O akşam eve döndüğümde bir ürperti geldi içime, Tarifsiz bir sıkıntı, içimi sızlatan bir umutsuzluk Tam tamına bir ay geçti seninle konusmayalı, O tatlı gülüşünü görmeyeli, avuçlarının sıcaklığını hissetmeyeli Meğer ne çok severmişim seni ben, yokluğunda anladım sensizliği hiç bir şeyle dolduramadığımı, Dokunduğum her nesnenin nasıl da bedenime battığını, bir bardak su içerken bile zorlandığımı Seni kolay bulmadım birtanem, günlerimi, aylarımı, yıllarımı boşuna senin için harcamadım Seni bir kaç dakika görebilmek için gecenin kör karanlığında uzun yolları nasıl da umursamadan aştığımı unutmadım Nerden bilirdim içime doğan o sıkıntının beni görmek isteyebileceğim en kötü sahneye taşıyacağını Oysa ben seni uzaktan da olsa belki bir kere daha görüp, o gece mutlu uyumak istemiştim Adımlarım beni senin olduğunu hissettiğim, birlikte hep beraber olduğumuz yere yaklaştırırken İçimdeki sıkıntı da artıyordu birtanem En sonunda seni uzaktan da olsa gördüm Ama yanında bir başkası vardı, tıpkı seni benim gibi sarmalamış, yüzünde mutlu bir tebessüm Acaba benim o an yaşadıklarımı bilse bu kadar mutlu olurmuydu? Ya sen benim yerimde olmak istermiydin? Allah'ım ne zormuş, severken sevdiğini başkasının kollarında görmek Ne kadar yalvardım o an, yalan olsun diye, herşey bir kabus olsun da ben uyanayım şükredeyim diye Ama ne var ki herşey gerçekti Saçlarında, teninde, ellerinde başkasının izi vardı artık Dayanmak ne zormuş anlatamam, damagım kurudu, nefes alamadım Siz sessizce çıkarken oradan Ben bir duvarın köşesinde ağlıyordum umutsuzca Olamaz diyordum olamaz En sonunda ona sarılıp dudaklarından öptüğün an Tıpkı ruhun bedenden kopuşu gibi Benim de içimden bir şeyler koptu gitti birtanem Tarifi yok bunun anlatamam Bunu ancak cok seven bilir |
Seni aldattığıma, inanma ne olursun
Kıskançlık zehîrini, içme artık n’olursun Seni çok seviyorum, sana kırgın değilim Kıskançlık zehîrini, içme artık n’olursun Al eline kadehi, aşkımıza içelim Mutluluk şarkısını, beraber söyleyelim Tatlı hayaller kurup, çılgınca sevişelim Kıskançlık zehîrini, içme artık n’olursun Bizi çekemiyorlar, yalan dolu dilleri Hep elele gözgöze, çatlatalım elleri Testilerle kıskançlık şarâbı içenleri Kıskançlık zehîrini, içme artık n’olursun Seni çok seviyorum, bana inanmalısın Ben yalnız seni sevdim, sen benim tek aşkımsın Eğer başkası varsa, iki gözüm de çıksın Kıskançlık zehîrini, içme artık n’olursun Şüphe bir zehir gibi, öldürür aşkımızı Unutturur korkarım, sihirli şarkımızı Hiç bitsin ister misin, aşk dolu rüyâmızı Kıskançlık zehîrini, içme artık n’olursun Eğer şüphe yılanı, içimize girerse Zehirini kalbimiz, yavaş yavaş içerse Üzülmez misin söyle, bu büyük aşk biterse Kıskançlık zehîrini, içme artık n’olursun |
Gözlerin gözlerime değince
Felaketim olurdu, ağlardım Beni sevmiyordun, bilirdim Bir sevdiğin vardı, duyardım Çöp gibi bir oğlan, ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşımda görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu, ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm, içim ürperirdi Felaketim olurdu, ağlardım Akşamlar bir roman gibi biterdi Jezabel kan içinde yatardı Limandan bir gemi giderdi Sen kalkıp ona giderdin Benzin mum gibi giderdin Sabaha kadar kalırdın Hayırsızın biriydi fikrimce Güldü mü cenazeye benzerdi Hele seni kollarına aldı mı Felaketim olurdu, ağlardım |
Kıskançlık
Sevenleri kıskanıyorum Sevilenleri de Mutlu olan herkesi kıskanıyorum Gülen biri sinirlendiriyor beni, sebepsiz Ağlayan biri de öyle Fakat onların suçu ne Seviyorsam ben ve sevilmiyorsam Ağlıyorsam |
Belki bir gÜn giderim ve bir daha gelmem
Kimbilir, gelsemde sen beni istemezsin Baska birisini bulursun, cÜnkÜ isteyenin ve begendigin coktur; belli mi olur? Benim dÜnyada tek istedigim ve begendigim SEN olsanda Beklermisin; zannetmem! Biliyormusnun bazi zaman, Bu ölÜmlÜ ve sadece senin icin yasadigim dÜnyada, Saniyeler oluyor sana olan duygu, dÜsÜncelerim degisebiliyor, bir saniyeden öbÜrÜne Ama beni etkilemez Ama yinede vazgecmiyorum SENI dÜsÜnmekten, sevmekten, özlemekten vazgecmeyecegim SENI beklemekten ne kadar uzun olursa olsun, ölene kadar, hatta ahirete kadar bile olsa, bekleyecegim, kiskanacagim, unutmayacagim Seni beklemek icin sevdim, seni kiskanmazsam bu nasil sevgi, seni unutacaksam niye sevdim, yâr seni özlÜyorum, tek seni sevdim! |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:55 AM. |