![]() |
Pit10 - Yağmurlu Günlerde [Lirik]
Verse1:
Gözlerdeki tek damla akınca başlar herşey dünyalarımızda Bugün en doğruyla tarihe gömülürken dün yalanlarımızla Yüz farklı yüz var ambarımızda Maskeler satın alınır kalan paramızla, siz de tuz var yalan yaranız da Gönder düşlerini üşüştüyse başına Mutluluk kalbe tesir eder üzüntüyse yaşına Görüntüyle fazla övündüyse saçmalıktır sahiden Anlamlıdır sahilden esen yel güzel anlarını takiben Aniden bi şimşek etraf korkak doludur Gece gelince etrafa serilir kesif toprak kokusu Yollar sonumdur yürümek yok aşk oyunlarında Kaybedenler köşeye çekilir, taş koyunlarında Durma baş koy bu yola o an kesileceğini bile bile Cevabı yüreğe vurulan zincir sorarsan eğer niye diye Satırlar istemdışı dökülür vurduğumda çile dile Yağmurlu günlerde, azdır ani bitebilen Nakarat:x2 Yağmurlu günlerde Gözüm arar mutluluğu ama yok ki nerde Yağmurlu günlerde Sürekli beklediğimiz o zaman çok ilerde Verse2: Dünkü güneş şimdi deri gibi karardı Senin için zararlı , benim içim daraldı Geri geçin kapansın artık Senin için yara aldım Yara sordum yerini seçti Ben de senden elimi çektim, elimi çektim Dilden dönüp duran o tüm ezgilerimiz dolgundu Oyun da oynadığımız elele sezgilerimiz yoğruldu Yoğundu duygularım artık başka saf ve temelli Oysa seneler önce yağmur aşka davet ederdi Halbuki önümüz açıktı, bizse şımarık pisse densiz İlle dersi aldık içimizden atamadık kin ve derdi Beni kulağında değil kalbinle dinlersen hissedersin Hergün ağlayan bulutlar kimine göre de bir teselli Yürümeye çalışan bedende mahmurluk gözlerde Kahroldum ilkbaharda savruldum yüzlerce Belimi doğrultamadım kamburdum günlerce Yaktığım resmi hatırladım yağmurlu günlerde Nakarat:x2 Yağmurlu günlerde Gözüm arar mutluluğu ama yok ki nerde Yağmurlu günlerde Sürekli beklediğimiz o zaman çok ilerde |
pit10 süper ya :) en sevdiğim mcler arsında :)
|
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:02 AM. |