![]() |
Ünlülerin azraile cevapları :)
Süleyman DEMIREL :
Daha siyasete doyamadım valla ,Azrail Bey bi beş sene daha ellemeseniz bana Tansu ÇILLER : Simdi ben sizinle geleyim gelmesinede.Amerikadaki mallarımı transfer etmenin hiç imkanı yok mu ? %30'unu size bıraksam Ajda PEKKAN : Ne demek bünyeniz narkozu kaldırmaz doktor bey ? Siz işinizi yapın lütfen dediğim gibi alnımı biraz daha gerelim kırışmış yine Mahsun KIRMIZIGÜL : Yıgılmadıııııııım Ayagtayııııııııımmm Reha MUHTAR : Simdi siz benim canımı alırken benim burda olmam gerekiyormu gerekmiyormu onu söleyin lütfen Mustafa TOPALOGLU : Öteki dünyaya giderken bide satürn'deki aileme uğrasak bi yorgunluk çayı falan içerdik Sadettin TEKSOY : Ben Sadettiiiin TEKSOOOOY simdi sizlere budistlerin sihirli kılıcını göstericem gördüğünüz gibi çeligi kesen bu kılıcı kalbinize sapliyolar bişi olmuyo evet deniyorum şimdi Bülent ERSOY : Ayol sen ne kadar güçlüsün böle.Ablan kurban olur sana Cüneyt ARKIN : Breee gafil benki Malkoçoğlu tek başıma ordular dağıttım sen tek başına mı alıcan canımı Yieeeeeeeeyyyyyyyyttttt Nadide SULTAN : Konyalısın dimi ? |
çok güldürdün furkan:):D
|
ıyy şu sadettin teksoya nefretim :D
|
:D cok güldürürm :D:D
|
Ajda PEKKAN :
Ne demek bünyeniz narkozu kaldırmaz doktor bey ? Siz işinizi yapın lütfen dediğim gibi alnımı biraz daha gerelim kırışmış yine allahım süper bu .. teşekkürler=)=) |
:D:D Koptum Ya :D
|
Alıntı:
Alıntı:
|
:D:D:D süpersin ya :D emeqine saqlık :D
|
Alıntı:
|
Mahsun KIRMIZIGÜL ve BÜLENT ERSOY süper .. :D :D
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:21 PM. |