![]() |
Şanışer - Çok Sıkıldım [Lirik]
bir çocuk vardı sıkılmış , hayatı yıkılmış
kitapları yakılmış yazında dahi kış -ailesiz- cümlelere sığdırmış senelerce derdini evinde dahi yabancıymış aynadaki kendimi inanmak istemezmiş gazetelerde yazılan yalanlara ama herkes doğru sanmış o da inanmak zorunda ya şartlamış salakça doğrular ve baskılar sona hazırlamış bavulu çıkıp evinden düşmüş yola tüm insanlar yabaniymiş dişlerinde boya kızıl kan gibiymiş hertarafta oyunlar ve foya demiş böyle olmaz terk edilmiş bir zombi diyarında dün de aynı bugun de bence aynı olur yarın da garda bekleşen bir kalabalık şehit cenazesi karda eriyen kardan adamı yıkmış kader çetesi bir sabahı olsun istemiş temiz güneşli kuş sesi gelmemiş ki baharı baharın annesinden kaçar gibi ne var ki aslında çok basit olmaktan hep kasıp bulmaktan , rap yazıp durmaktan çok sıkıldım , kaderim al beni kucağına salla ninnilerle ne var ki aslında çok basit olmaktan hep kasıp bulmaktan rap yazıp durmaktan çok sıkıldım , hikayem anlat beni tüm gerçeğinle gişede gülmeyen bir memur demiş ki oğlum 40 lira bu çocuk abim demiş benim cüzdan evde kaldı ya vermezmisin bir seferlik amca bir bilet gülünce amca anlamış çocuk bu hayat harbi kapkara aslında herkes kadar normalmiş arzuları beklentileri istediği sevmek sevilmekmiş sorarsan bir de elma şekeribir küçük asker oyuncağı varmış ama sevmezmiş harb etmeyi hayallerinde var olan bisikletsin de patlak tekeri dönmüş evine hayli geç vakit rüyada aile aile yani anne kardeşler falan baba yokmuş yine dönmüş odası cehennem ya , sönmüş ışığı uyurkenbir rüya görmüş anası mezarı başında öyle ağlarken gerçek sanmış rüyasını ertesi sabah bir ruh gezmiş evde tek başına geçen günler güruh böyle kahvaltıda üç tabak var sofrada anne iki kardeş ama o yok çünkü harbiden ölmüş anla tüm cihana sulh ! ne var ki aslında çok basit olmaktan hep kasıp bulmaktan , rap yazıp durmaktan çok sıkıldım , kaderim al beni kucağına salla ninnilerle ne var ki aslında çok basit olmaktan hep kasıp bulmaktan rap yazıp durmaktan çok sıkıldım , hikayem anlat beni tüm gerçeğinle |
Çok sıkıldım bn bu adamdan :/ eski parçalarıda tad vermiyor.
|
çok fazla dinlemişimdir bu parçayı, beğenerek ve isteyerek. (Beati de Caro'ya aittir.)
|
bu bence bi ayrı bişey (.
beat,sözler hoşuma gidiyor (. MaLi sen hiç begenmiosn ki zatn .d |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:46 AM. |