![]() |
Yunus Emre & Frekans - Dikkat Dikkat [Lirik]
Dip Not:
RapLiFe Clan Party'de Yunus Emre & Frekans Abilerim Sölemişlerdi :D Dikkat Dikkat Yunus Emre Merhaba merhaba heyecan var gibi sanki biraz gergin arkadaş Rahat ol ulu orta utanmaz hazır cevap bilinir (O bi arsız) Yüksekten bakacak kadar alçak, elimi sıkmadan boynuma atar İş kazası frikikleri gibi serbest dolaşın, savaşmayın sevişin VIP'den içeri alın beni, DVD'den heyecan ver ABC ya da CIA, HIV gibi may day may day DJ… Hadi çal parçamı kendinden geçsin ezberlesinler Arabanı park edeceksen parasını vermelisin, neden? çizmesinler… Nakarat Dikkat dikkat, problem nedir abi? Yoksa bende mi sorun var? Şşt, şşt. Dur bakalım! Sanırım ortada bir yanlış var…(x2) Frekans Gel beri, gör updomineli Küçük hayat düzeninde büyük hobileri Hobileri bi adım büyük gelir ama Zaafın çok senin deniz feneri Ortam adamı olur çıkar peyami Bukalemun Beyami Değişir derileri Madafaka madafaka diye bağırır İpotek Ali Baba çiftlikleri Kaykıl nazik Big Babol Ne adamsın hafız kaymış don İyi halden öptü şişmiş Boz Elinde koz, Pussy Cat Dolls Kapkaça sığmaz o iri tamponu Ekşi sözlük yumuşar bi şancon Süt karton tombul kalmam gerekiyor şişman bi de kondom Nakarat Dikkat dikkat, problem nedir abi? Yoksa bende mi sorun var? Şşt, şşt. Dur bakalım! Sanırım ortada bir yanlış var… (x2) |
Dip Not yerine Baş Not yazsan daha iyi olurdu vesselam. Paylaşım için teşekkürler:)
|
Yunus Emre & Frekans Abilerinmi sölemişti :D
Merak ettim şarkıyı dnleyim bakalım.. Abilerine selamlar :D |
Alıntı:
|
Şşş sana sölemedim ben niye atladın :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Atlamasan olmazdı... LoL.... :Banane09: Sen alıştın gölge haramilerinede selam yolla bari:cool: |
Alıntı:
|
öff bee! tartışma tartışma!
amacından sapıklar :D:D |
Lan bilader işin gücün yokmudur senin.. git ilk oyununu fln oyna pardon kayıtını yap.herşeye atlama destursuz em si. La havle vela kuvvete...
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:29 PM. |