![]() |
U.L.a.Ş - Timuçin Keremcan [Lirik]
Alo...?
Timuçin Kerimcan: "A alo alo ben Timuçin Kerimcan... Iıı akşam tanışmıştık, sahilde 'Akdeniz Akşamları'nı çalmıştım. Iıı tele telefonunu bir arkadaşımdan aldım Iıı dice dicektim ki, akşam görüşelim mi dicektim??? ________ A a alo aloo... Öfff kimi kandırıyorum ki!" Klasik gitarı, bir gece kumsala inip Ateşi çembere alan kalabalık için Pekişip elleri telde bir gezdirip Manita kavramı, lolita tam tipim Oysaki ders başı 100TL iç edip Akor da tutmadı, bunları boş verin Ortamın aşk piçi olmadan olmuyor Yaz günü kumsala inmeden olmuyor Bi' kız gülünce kan dolup kalkıyor Yaz günü gökteki yıldız da kayıyor! İste ki söylerim her gece ben yine 'Akdeniiiiiizzz'... GÖZLERİN GÖZLERİN KALBİMİN KİLİDİ AFFET AMA BENİ KALKIYOR BENİM Kİ... SENİ SEVİYOOOOOOOOM CANIM AŞKIM SENİ... A A A AYY TAM ORASI... HIMM Son günüm Bodrum, yapma be n'olur Tek bi' kez olmadı, gitar da tutmadı Köpüklü Club'da DJ mi olsam ki? Vermedi hiç biri rencide oldum Baksana yaptığım onca masrafa Dil ve gitar kursu kaçtı arkama Facebook'a dayımın Jeep'ini de avatar yaptım O sıradan tipimede Photoshop! İlişki durumum yalnız hep kondomu Cüzdanın iç cebi 3 çeşit doldu mu? Liseden Hasibeyi dün bile dürttüm Olmadı Rap yaparım, olayı çözdüm... GÖZLERİN GÖZLERİN KALBİMİN KİLİDİ AFFET AMA BENİ KALKIYOR BENİM Kİ... SENİ SEVİYOOOOOOOOM CANIM AŞKIM SENİ... A A A AYY TAM ORASI... "Ya kızım, Gördüm diyorum ben sana, gördüm SperMan'i gördüm diyorum sana Ne? 2 yıldır yok mu? E gelir elbet! Gördüm diyorum onu ya Ya kocamandı ya, gördüm diyorum ya Sinirlerim bozuldu ya, git yaa..." _SperMan!!! (Çok Yakında!) |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:02 AM. |