![]() |
U.L.a.Ş - Hipotez Antitez [Lirik]
Yarım kalan işlerim var, henüz erken ölmek için
Geldiysen benim için, gitmelisin yine bensiz Ardım sıra ağlayanlar yaşarken niye densiz? Ders alınmaz, her vukuat kar kalır ya Ceddin amma tuhaf, senin kula kulluk eden genin Benim derdim hepimizin, görmüyorsan, bilmelisin Frijitin orgazmını kıskanan birisisin Iskala yaşamayı sen, maksadı aşar şekil Çabuk mu olsun sonu? Acı mı çeksin? Kabuk mu bağlar yaram bilmem ama göreceksin Ben ağladıkça sen öfkemi gömeceksin Sen ağladıkça ben öfkeden öleceğim Kapalı yollar, sığ kafalı toylar Onlar hep bilmeden bir şeyler anlatıyorlar Hiç çekmeden zulmü, sevmeden aşkı Ölmeden cenneti bile anlatıyorlar... KARANLIK HER ŞEY YAZANLAR HAPİS BU DÜNYA BENİMKİSİ VE BU HİPOTEZİM TARAFLI HERKES KEPAZE VEZİR DEĞİŞİR DÜZEN AĞAM BU DA ANTİTEZİM Odamda posteri yok hiç bir insanoğlunun Pis bir ahlak sorunu var her bir ademoğlunun Bir doğrulun, güneş görün ki doğrudur da Çoğunun bir bok bilmediği kesin Kibirli insanoğlunun Boyun kadar konuş, parmak oğlan devi anlatır Ev gibi sıcak olur da dost adamı aldatır Benim kanım odur ki, yalın kalıp yola çıkmalı Sen sanıp sarıldığım kadınlar belki haklıydı ...Çok oldu görmeyeli, kendimi övmeyeli, gidene sövmeyeli Ben onu sevmedim ki böyle ölmek istemem Sözümden dönmedimki, yani onla kıyas istemem Çocuklar ağladıkça gülmesin hiç yüzünüz İç yüzünüz bencil ama maskenizde bir hüzün Küsün gidin, tasam değil ben bildiğim kadar varım Sağım solum yalan dolan, ben olduğum gibi varım... KARANLIK HER ŞEY YAZANLAR HAPİS BU DÜNYA BENİMKİSİ VE BU HİPOTEZİM TARAFLI HERKES KEPAZE VEZİR DEĞİŞİR DÜZEN AĞAM BU DA ANTİTEZİM "Çok tuhaf zamanlardan geçiyorum Çok garip şeyler yaşıyorum Çok ilginç insanlarla tanışıyorum Ama biliyor musun... En tuhafı, olduğum gibi yaşıyorum Dün olduğu gibi, hala olduğum gibi..." |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:58 AM. |