![]() |
U.L.a.Ş - O An Yaşlanır (ft. Pit10) [Lirik]
U.L.a.Ş:
Patenti bende Rap kalın bir çizgi markör Alın yazımdı bu alınma boşa nankör Derin konu, içim dolu, kişisel alma tatlım Bi' ton kadın teninde tattım etil alkol Aslı gibi sahte gelir ağlayınca bir kadın Pasta gibi yenmez acı, sanmayın ki tatsızım Yasta gibi üzgünüm ben, oysa yarın düğünüm Koştu gibi terler ama tuzlu değil üzgünüm Bi' şehir efsanesi aşkı gibi ölümsüz Yaşlı gibi delikanlı, paslı gibi çözülmüş Titriyor elleri belli içi üşümüş Her doğum gününde yeni, başka yüze tebessüm Sonraları anlaşılır dost güdümlü kazık Post delinir, kanar gözü yaşlı çocuk Dudakta kurumuş sümüğü ağladıkça ıslanır Elde kırık oyuncak, işte o an yaşlanır... İŞTE O AN YAŞLANIR O AN YAŞLANIR ELDE KIRIK OYUNCAK İŞTE O AN YAŞLANIR Pit10: İfadeler anlamsız, etrafta sorgu bol Sustum bir cevap yok, durmak zordu çok Aynaya bakmaya ruhum korkuyor Boş verip her şeyi gitsem olmuyor Yine beklemek öylece bana kalan Gözüm pek ve de dik durup ağlamadan Yürümek gerek yaraları kanatarak Esir etmeden bu gece de karabasan Zihnimde adım atılmamış kasabalar Kaçışımız aşırıda, bu da yasak olan Doğan dahil oluyor büyük maratona Esir eder bedenimi bu gece de paranoya Pembe düşlerim yakamı bıraksın Vicdanım beni her gün sınarsın Beynim, sert zinciri kırandır Ve gururum çöplüğünde kralsın... İŞTE O AN YAŞLANIR O AN YAŞLANIR ELDE KIRIK OYUNCAK İŞTE O AN YAŞLANIR... |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:35 PM. |