![]() |
Xir Gökdeniz - Nasıl Yapalım Ft. Sansar & Mafsal [Lirik]
Xir Gökdeniz Verse
Kapıları kapatın kadın al para git Sanılanın aksine moruk Ankara biz Varsa rakip bana kalsa hapis Bura kalçalarına tehdit ya da risk Sistem o yüzden pert Elimizde flush i*ne sende döper Albümü çekense der çöpe at Ve yeraltı bir s*k değil sen g*te bak Tanımam sormam kim diye Olmazsa trip mecburum ilgiye Ben şimdiye dek doymadım bilgiye Sana güzel etekler o*ospu giy diye Bin diye büyük arabam Dünyalarım olsada seni alamaz Sana bir dolar boşalırsa dolar benzin Boğazına dikkat acır genzin Nakarat - Sansar Salvo Sana sıkıntı yaratır eve yalıtım Yapalım Gökdeniz komşunu taratır Rapi tanıtır polise aratır Mafsalda kankam bak aklını alırım Nasıl yapalım Evinde her hafta ortaya çıkarım Aralara kayıp foruma kayarım Bu arada mümkünse albümü alalım Mafsal Verse İki gangsta bir taşta rapi baştan açmadan Aşka getirir başka şarkı kaçmaz Maf'a farkmaz yeni flow'u Tarama yapıp akar akşam olur çat pat Al bizden alırsın head shot Beş kat ateşle Joe yere yat Leş tat kulağına Xir'i tak O ateşli kadehte Mafsal'a bak 16 cümle değil 17'ye tamamlarım 18'ini dolduran rapçileri sayanlarım Mafsi'nin orduları alayları Güneşleri ayları geç konserlerim üç ayları Değiştirir rotamı okyanus rap ilimi 5-6 gün içinde 36 fikir tribi İyi yazmak için ilham perisi gerekir Patlayan partiler içinde hep mekan tahmini Nakarat - Sansar Salvo Sana sıkıntı yaratır eve yalıtım Yapalım Gökdeniz komşunu taratır Rapi tanıtır polise aratır Mafsalda kankam bak aklını alırım Nasıl yapalım Evinde her hafta ortaya çıkarım Aralara kayıp foruma kayarım Bu arada mümkünse albümü alalım Hey Xir Gökdeniz Sansar Salvo Mafsal 2010 Ultrasonic İstanbul Kadıköy hey |
Mafsalın en sağlam versünden biri :D
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:37 AM. |