![]() |
Araf Yaren - Kelimeler Anlatamaz [Lirik]
-----WORDS CANT DESCRIBE WHAT I FEEL WHEN I'M LONELY----
Ellerim dualarında , tarifsiz hislerim ve kelimelerse yetmez oldu Derinde kaldı sevgiler İçimde şüphelerle yaşayamamki hayatı, Kusura bakma anladım bu kahpe hayatı Hislerim duvarda saklı, odamın içine doldu hasretin Ve ben senin elinde kalan sevginim, Benim dilim,yürek sesim,yürek benim, evet selim benim benim elimde olsa inan çeker giderim Masum bir bebekmi zanlı oldu gözlerinde İçimdeki çocukmu haykırışla inledi Meleklerim sağ ve solda hep de dinledi karanlığa yelken açan ömrümün kavisleri Kazandın mı kaybettin mi anlamassın bazen, Gururla övündüğün insanlar umursamaz kalabalıkta yanlız hissedersin,sesin duyulmaz Bu öyle bir duygu ki kelimeler anlatamaz -----WORDS CANT DESCRIBE WHAT I FEEL WHEN I'M LONELY---- Geride kalan günlerin hesabı kalbe soruldu Duruldu ruhumun içindeki çocuk usuldu Hakaret dolu cümlelerle aşağılandı küçük görüldü emekler ve kalbim hırpalandı Durakladım , ömrümün duraklarında bekleyen bi yolcuyum Ve şimdi kelimelerse tek can yoldaşım Onlarda anlatmaktan aciz kalır kimi zaman Tarifi yok bu hislerin anlatamaz insan Dur bi yavaşla hayat ,bu hızla nereye böyle Hayallerim hedeflerim peşimde saklı gölge Bocalamakla kanka ol iyi ve kötü arasında Hislerin bulanıklaşır her yalan sonrasında Yasaksa bahçe dostum bilki çiçek açmaz Belki soğur kalbin inan hesap sorulmaz Kaderde yazılmışsa, olmazsa olmaz Bu öyle bir duygu ki kelimeler anlatamaz -----WORDS CANT DESCRIBE WHAT I FEEL WHEN I'M LONELY---- |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:38 PM. |