![]() |
Araf Yaren & Hipo - Onursuz [Lirik]
Verse 1 (Araf Yaren)
İçim dışım bir anlatır, günah kapımdadır Ferahlatır bu ruhu aşkı Hannan'ın Ben varım şakaklarında zamanın melodilerle bezeli hayatım, suyunu içtim hayatın Bi şarkıyım ben yarenim , ömür boyu sürer miyim? O defteri dürer miyim? Serzenişte gözlerim Uzakta kalma korkusuyla sardım ellerimle kendi kefenimi Beyazla bezeli sandım herşeyi Nacromancer olsam anlamazlıktan gelir yanar beden Seçer kefen hayallerim, Bak ellerim kanar, nasır tutarya cennetim Ses verin ey Adem'in çocukları , uzakta kaldı melodim Parayla pulla dolmasın nefis, Hepisterim hayatım hayatının bi parçası, Arkası bilinmeyen tiyatro oyununa isyanlarım, Ben varım içinde bu karanlık satırların Nakarat x2 (Araf Yaren) sus konuşma ölüm gelir yıkar seni dur düşünme kaybedersin kendini hep savaşta tükenmeyen bu sonsuz kıyametin habercisi bu mermiler onursuz Verse 2 (Hipo) Damarlarımda morfin etkisiyle yazdım hepten akşam ölüm gelir çatar bigün bebek kesilmiycek ahkam sanki bir rüyadayım ben allahım ayaklarımda balçık ta kalmış sus azcık sen sapkınlık yapmassan sevilirsin ancak rap benim hayatımın diğer yarısı olcak ve korkuyorum çünkü yine hergün gibi güneş batar her yılın kış mevsiminde hazanlarım başlar sıkıldım artık ben bıktırdı herkes sen olmuşsun yalancı dolmuştur alanlar okuyuşum ondandır ilhamım her şeyim hayatım hislerim olmuştur hazanlar hatta bak dinle biraz anlarsın hepten biz bu kadar sene yaptık bitmiycek rapler ama boş cepler isyan var her daim bi kayıt yetmez buna olmuyor caplen Nakarat x4 (Araf Yaren) sus konuşma ölüm gelir yıkar seni dur düşünme kaybedersin kendini hep savaşta tükenmeyen bu sonsuz kıyametin habercisi bu mermiler onursuz |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:27 AM. |