![]() |
Ceza - Dejavü [Lirik]
Seçkin insanların kurduğu galakside bir karadelik ben.
Gördüğüm herşey silik bir fenomen Hızla gelişen nesle sahip olamayan her ebeveyn Süper emici bir zihniyetle kalici lekeler birakir en sonunda. Biyonik olmak ister ancak paranın tadı çok hos gelir Rhyme'larımda beliren dünyamda paraya yer yok Esas kavram insanizm Liriklerimde yansiyan global isteyisler Bu med cezir dikkat etmek gerekir Beyne hükmeder ve bitirir insanoğlunun içindeki bu savaşı En iyi olmanın bir tadi var ancak sınırı yok Boşa kürek çeken kağıt geminin kaptanlarına çare yok Gemiyi terkeden fare rolüne bürünen kahraman çok Boşver sen kahramandan kork Savaşı seyreden bir kargayim ben Sesim duyulmaz Ölümü gökte görmeliyim gökten değil Bozulan her düzen zamanla aşınır kökten degil Gökten zembille inmedim ve nefret ettim öcden Önceden çocuktum aklim ermedi tamam ya şimdi Geriye baktigimda yasadigim bütün olaylar tekerrür ediyor alemimde Kötü bir günümü tekrar yaşamak istemezken daha da kötüsü gelebilir Beklemek rahatsız edebilir Ayni seyi mi yasayacagim bu paradoks Beni yanıltan her fikir, boşa yapılan her zikir, Havaya karışan tüm zehir (zehirler) Akıl mı yoksa panzehir mi gerekir? Gündüzüm gecem eşit gibi ve hergün ekinoks Ve hersey büyülü Her zamanki hisse Dejavü |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:52 PM. |