![]() |
Mozole Mirach & Sitem Depresif - Gitmem Gerek [Lirik]
Mozole Mirach
Soğuk mu sıcak mı belli değil sahiden Kendimi kandırmak isterim ama beceremem Beynim uyur halde fakat herşeyin farkında Kendimle konuşurm o beni zorlasada Karmaşık ve zor çünkü sık olan bi durum değil Fırlayan bir ok gibi kalbim delicide Sorular ardına kadar açar o kapıyı ve adrenalin salgılanır olur hafif bulantı Buna sebep olan deme neden böyle hissettim Neden başka biriymiş gibi kendimden bahsettim İnan bende bilmiyorum hakkımda hiçbirşey Galiba birazda korktum çünkü değilim 2 birey Kollarım ayaklarım prangalara sarılmş Zehirli bir sarmaşık gibi bu bedeni kavramış Oturduğum bu koltuk beni içine çekerken Dur diyen bi hamleyle fırladım yerimden Nakarat İlk güneşte bu hali terkedip gitmem gerek Bu bedeni alıp uzaklara kaşımı çatmam gerek Gel güneşle doğalım yarına hadi gelmen gerek Şu bedeni alıp ufka doğru yolu aşmam gerek Buu Bi savaş mıydıı Bi barış mıydı kendimle Bi yarışmıydı Ne zararlıydı Bi savaş mıydı Bi barışmıydı kendimle Bi yarış mıydı Sitem Depresif Bundan 3 gün sonra hali belli gelmemişki kendi Beyni dilli gibi gözleri dilde saklı tüm sözleri Tuhaf bi kelebek etkisi kesin derindir eskisi Ağır silahla saldırır beden ve ruhun zaferi Ağrı kesici fayda etmeyen bi durumda Düşünceler yoğun geçmiş gelecek değil umrunda Konuşmak faydasız anlamı olan anlamsız Bazen uğraşmaktayız varlıkla yoklukla Koltuk dibine yapışmışken kalkmak ister O an ruhun serkeş arş-ı aleme değmek ister uyan mantığın rüyan akıbetini kesmekte dayan çığlığın duyuldu yardm yolda ilk güneşle İlk güneşte gel yinede gel kimine el uzatmaktan aciz olan tayfalar yanlş yoldalar Piskodepresif ruh hali sebep olanlar Eylemsiz değil olmadan yarınımla savaşırlar Nakarat İlk güneşte bu hali terkedip gitmem gerek Bu bedeni alıp uzaklara kaşımı çatmam gerek Gel güneşle doğalım yarına hadi gelmen gerek Şu bedeni alıp ufka doğru yolu aşmam gerek Buu Bi savaş mıydıı Bi barış mıydı kendimle Bi yarışmıydı Ne zararlıydı Bi savaş mıydı Bi barışmıydı kendimle Bi yarış mıydı |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:39 AM. |