![]() |
Sokrat ST - Sana Suç Atmak (ft. Cumali Efrah) [Lirik]
Sokrat Verse:
Peki şuan nerdesin? Şuan hangi tendesin? Hayatımda yok o artık zor geri gelmesi Geri gelmesin, bu parça senin embesil Başka birini bile bulabilirsin ayrıldıgımız günün ertesi Aydınlık pembesiz olmaz ben siyahım sen nesin bilmiyorum Bu defa çok güçsüzüm ve bu defa karanlık deli eder kesin Kısılmayı dener sesim bağırmaktan telafi edermisin Sağırsakda duyuyo ve anlıyoruz nefretin dilindeki hali kendini ağır satmak Nakarat (x2) Beni bırakma kara suratlar var Çok korkuyorum tek yanlış yön sana suç atmak Cumali Efrah Verse: Sana suç atmak ne haddine dilim Belkide dilinin çaresiz kaldığı yer gibidir bilim Cehennem gibiyim Derilerim pişsin ateşten makaslarla dudaklarım kesilsin Sende kes en azından dene Nede olsa geçen her dakikam hasretine gebe Saçların dokunulması en hoş en ipeksi yün mamülü sanki Hatta kaşmir falan ama anlatamıyorum işte çünkü aşk bir hayal Boşvermek en iyisi ve cazip bence Çünkü en az sende benim kadar farkındasındır ki Aşk denilen hayal mecazi gerçek Nakarat (x2) Beni bırakma kara suratlar var Çok korkuyorum tek yanlış yön sana suç atmak |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:30 AM. |