![]() |
Sokrat ST - Peki Ya Barış [Lirik]
Bizi yönetenlerin maaşını biz veriyoruz
Yine de beynimize istenen konular işleniyor (neyse) Sistemi bozuk bi' dünya varken Sistemi bozulmuş ülkemi konuşmak istemiyorum. Para değil, biz paranın elinin kiriyiz. Bi' şehit kadar ölüyken, Asker kadar diriyiz! Yanlışsam söyleyin, yanlışsam bileyim Konuya burjuvalardan mı, yoksa aç insanlardan mı gireyim? Konu ülkem ya da isyan da değil Anlatacağım Filistin ya da Afganistan da değil Düşüncem kimine doğru kimine yanlış Sadece bunları bilin istedim maksat isyan da değil Anlatmak istediğim diğer herşey Yani konu dünya ve sistemdeki hiyerarşi Kimine göre topraktan gelsem de Kimine göre evrendeki herşey bir enerji Bi' avuç yalandan geri ne kalır ? Bizde onlar gibi olup heryeri yakalım ! Olamayacağımızı biliyorum insanlığımızdan . Ey insanoğlu ! Peki ya barış ? (x2) Nerde, nerde doğrular anne? Aksini iddia eden yalancılar çoğunluk halde Sistemin içinde kayboluyorum Sen beni doğurdun onlar bana problem doğurdu anne! Doğduğum için para ödedik anne Yaşadığım için para ödüyoruz anne 21 yaşına geldim kurtuldum zannet Daha öleceğim için bile para ödeyeceğiz anne ! İşsizim bu duruma bile kin kusamam anne . Babam tekelden sonra bir daha iş bulamaz anne Abi gazete ilanlarını at da işkura bak Çünkü verdikleri parayla babam iş kuramaz Kimse menfaatime demez kim der? Kimse mağdur değil ne demek, ne demezsin be? Tek diyebileceğim kendinizi satsanız bile Çektiğimiz acıları kimse telafi edemez kimse ! Bi' avuç yalandan geri ne kalır ? Bizde onlar gibi olup heryeri yakalım ! Olamayacağımızı biliyorum insanlığımızdan . Ey insanoğlu ! Peki ya barış ? (x2) |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:54 PM. |