![]() |
Frekans - Karanlık [Lirik]
nerden başlıyım yazmaya
söylenicek söz o kadar çok ki dünya dediğin karmaşa sanki içi boş devran gibi.. siz vaarettiniz, yok ettiniz bütün hayal gücüm bak yerlerde çizdiğiniz yol yanlıştı ama yürümeyene deli derlerdi. toplumsal kıstaslarınız, sizi ana haberlerde öğrendim. bak politik kavgalar her daim biraz daha kişiselleşti. kimin hakkını kim yer belliydi tarih diyip durdunuz her dem kan gölüne dönmüş caddelerde nefes alamaz hiç bir zerrem. hayatı içselleştirmek dejenerasyonla mümkündür. benim gördüğüm gibi görmek istemeyin sizi sadece bize küstürür. uğruna koştuğunuz her şey maneviyatta anlamsız. manalarda yaşar insanlar fenomen dediğin ahlaktır. güven yok artık sor neden yaptırım dediğin pek çekici çocuk ayrımı yapar aptal değil. öcü diye beni korkutmadınız. ben hep güldüm inadına hayat gizlediğiniz herşeyi gördüm hadi vurun beni yere kanım aksın özümde doğarken öldüm. nakarat: ben nerde, ben nerde yarar kanıyor bu kaaan her yerde biri sırıtıyooor ruhum ruhum acılar çekiyooooooooooooooooooooooooor. her derde her derde deva aranıyoooooooor. bu nehir bu dere bak yine kuruyooooooooooooooor. karanlık, karanlık korkutuyoooooooooooooooooooooooooor. dilim bugün yine konuşuyorsaaaaaaaaaa bana bilinmezlikten bahsetmeyin... zaman yine akıp tükeniyorsaaaaaaaaaaa kişiliğinizi millete elletmeyin.... -------------------------------------------------- kimler kaldı ki geçmişten senin farkın ne ki daimi olasın. yalanlara 1 kere daldın mı zorlama artık arınamazsın. beni kalıba sokmaya çalışmayın. beynimi sıradanlaştırmayın. Asla senin yanında yürüyorum ancak anla ki senden farklıyım. Çelişki dolu perspektifler 4 yanımı sarmışken mavi sarıya dönüşmüş neyleyim. bulamıycağınız yerdeyim. açlık afrikayı kırıp geçirirken obeziteyle biz savaşıyoruz. Gerçekten kaç tıkın abi Bil Hayvanlar gibi yaşıyoruz. insan hani insan vardı uğruna kanların aktığı dostluk. Politik kuramda sıkışmış Robot gibi yaşamaya alışmış. Artık onlar heryerde senin hanende ve de mecliste. Tama eder her boynu eğik Dedikleri lafların yarısı geyik. Söylediğim laf, kanına dokunabilir, senin gibi salak adamdan başka ne beklenir. Ben gidiyorum, hadi eyvallah, biraz da artık susmalıyım. Aşk, meşk, sex, dans konulu şarkılar yapmalıyım. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:12 PM. |