![]() |
Canfeza - Haciwhat ? [Lirik]
Canfeza - Haciwhat ?
Sana belkide son şarkım iyi dinle belkide son şansın Hasretten Zevk alır oldum ölümüne imzaladı parmaklarım Dün gece yine bonq yaptım hiç bişi umrumda degil sanmışsın Rüyamda seni gördüm ve uyandım halbuki sen dün gece yanmıştın Hakkımı ver Silahımı doldur beni vur herşeyi durdur Öyle sıcakki yanakların şu anda güneşimi dondurur Odamı bogar yoklugun külleri üflüyorum sen yoksun diye Çırpınarak kurtulurum sanıodum ama sana baktıkça battım dibe Kalbim kahrını çekmeye mahkum sigaramın dumanına sen diye bakıyorum Sensizlik okadar zorki sigarayı peş peşe yakıyorum anla Elinden hiç bişimi gelmez be kadın resmine bakıorum şu anda Kendimi akrebe teslim ettim yaşıyorum öylece senle rüyamda Kendimi dağlara taşlara vursam karanfiller ölür ismini sorsam İsmini sorsam çok kişi bilir ama keşke bitanesi içten olsa sana sorsam Kendini kalbime salsam yüzünü avuçlarıma alsam Bilirmisin aşk deprem gibi her gece kalbimi ölümüne sarsan Mezem olsa dudaklarım alköle düşman olurdu dudaklarım Ben her birinde bir gün otururum senin ugradıgın durakların Sensizligi meze yaptım özenle bözenle ayıkladım Bir Fırt çektim özleminden Şarhoşum ama Ayaktayım |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:50 AM. |