![]() |
Nefran & Sonsu Kayboluyorum İnan [Lirik]
Nakarat x2 (SONSU)
senden utanıp ağlayıp aksın gökyüzü gözlerine yar güneşim olmasın istemem zaten senden sonrası yalan denedim herşeyi denedim kalbim düşlerine kanar bilirim geceler avutur ister istemez kayboluyorum inan Nefran verse bu gün içten yazıyorum gidişlere içlenişimin yıl dönümüne geldik koy yeni bi perde izlerim ancak oynamaya gelince kaçıverdik çünkü yıkılmaya gelemiyorum hadi bi kere üzdün beni onu hatırlıyorum özlemi saf kalbimle heceledim acemi niyetliyim hiç beceremedim etme acele demeye geldi laf yine sonra bi düşündüm o kız kim lan huyunu bi kenara bırak da düşünme haketmiyor çünkü uzak burdan olsa yanında olurdu o niyete gözü kapalı bakalım çünkü bu böyle doğruyu söyledim ama dürüstlük ile olmadı kalamadı meleğim bende git aklımın ucu bucağı sana odaklanmış olabilir ama çık ordan geri çekil amacın uzak olmak olsun upuzun ömrümü de kısaltmışsın bak çak kibriti anılarım ölsün üzülsün bedenimin üst tarafından duygularım akıp giderse sadece bil unutmuşumdur çoktan gitmek gerekiyor şehri terkedip o maziye verdiğin değeri al geri ben boşa terfiye ederim sanki yükselişlerim alçalıyor gibi beni benden alıp üzülmeye teşvik edemiyeceksin hiç artık anladın mı yeni ben doğdu bu gün yeni de bi kalp verdi Tanrı'm senin olmadığın Nakarat x2 (SONSU) senden utanıp ağlayıp aksın gökyüzü gözlerine yar güneşim olmasın istemem zaten senden sonrası yalan denedim herşeyi denedim kalbim düşlerine kanar bilirim geceler avutur ister istemez kayboluyorum inan Nefran verse ilk günü bu gün ve ömrüme yeni bi devir açıyorum bak yeniden doğdum gitmeni bilemedim belki bilmek istemeyince gözünde suçlu oldum anlamı yok olup biten o mazide umudumun hep peşinde koştum ulaşamadığım bi yokuştun çoğu zaman çabaladım ama sonra yoruldum çok geçmedi üzerinden yalnızlıkla tekrar barıştım ayrılık isimli biriyle tanıştım zor gelse de sonra alıştım karışılabiliyor bazen duygularım önceleri gibi ben de mutlu değilim erişebilmek için anlık huzurlara gerilim tepkisi gösterebilirim dört sene eridim sessiz çığlıklarımla sana bi haber bile veremedim eremedi günüm aydınlığa güneşini bulamadı son kez sen de gelemedin belki bilemedin olup bitende olup da kaldı gülmeyi beceremedim zaman aşımına uğramış bi sesten olanları duymak istemedin yok oluşlarım çığlık misali nefesim bitince ben de susuyorum yeni bi soluk bir çırpınış daha da ekliyorum şarkıma hasretle gayretlerimi nihayet gösterebiliyorsam eğer sana uzaktan ne mutlu bana sevgimi gösterebildiysem sana tüm kalbimle Nakarat x2 (SONSU) senden utanıp ağlayıp aksın gökyüzü gözlerine yar güneşim olmasın istemem zaten senden sonrası yalan denedim herşeyi denedim kalbim düşlerine kanar bilirim geceler avutur ister istemez kayboluyorum inan |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:35 AM. |