![]() |
Morfin - Barkotsuz [Lirik]
Verse 1
---------- sanki sen biraz fazla sınırı aştın adamım çifte sıkalım adını turkish rulet takalım rapçi rambo gelio dikkat bıçağı sokcak böyle dewam edersen bil sonun benden olcak yinemi new track de bahsedersin old schooldan arsız rapçi moduna girdim çıkarım beatin ortasından cinayet arkasından iz bıraktım sürtük kadına morfin adına yaklaşma we're from texas titrer elin kolun beni görünce karşı cephede aynı kefede raple sen bulunmaz ikili harbiden geceki partiden kalır lakabın ke-keko burda bas parayı morfin adına banko biz denizli tarafız all you motherfuckers bu mekanda oynanan oyunlar kuralsız ses çıkarma (sus) birisi koyar sana kuşkusuz bu tayfadan çıkan işlerin alayı barkotsuz Nakarat ---------- burası neresi sandın adamım adımı ne zaman andın random tuşuna bastım rapine eksik olanı kattım yinede sizde olmayan ritmde müzik kapıl bpm ine başına bikaç bela almadan çekil git evine Verse 2 ---------- bağırma bas bass altattan ses çıkmaz rapini başka yerde göster burda tutmaz benim istisnam kaideleri bozar dinle altkat family underground'da urban rapgüzar from denizli desek sen anca anlarsın manita bokuna tayfanı bi kaç paraya harcarsın şekli kaymış denyo insanlıktan terk bunu bi tehdit olarak algılayana morfin zerk trendi oluşturduk burda 258 style fazla soluma havayı yakar ciyerlerini karbo-noise ready your dream baby burası altkat ülkesi 7 den 77 ye bizim underground'ın kitlesi (beat & mix by Morfin) |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:03 AM. |