![]() |
Morfin - Hapissin Şehrimizde [Lirik]
Verse 1
---------- hızlı yürüme lan senin peşindeki kendi gölgen birazcık yavaş ol çünkü burası benim bölgem müziğe ver kulağı geriye kalanı boşver baş ucunda dalgalanır xxl poster değişir şekil şemal öğrenince morfin adını sürtük kadını sen götür o bende aldı penis tadını sanki sen bi farklı aaaaanla işte farklı yediğin darbe sonrasında herkes ayağa kalktı daha ne istersin fazlasında kafayı yersin pilini bitirdim -bunun duble olanı gelsin ertelersin anca kavga meydanında kapışmayı en başından kabul et be burda yere yapışmayı crazy ekip işte benim önümdeki dinle real style of rap bu işin içindeki benim içimdeki elktrik şehre yetti sende bitti müzik bende tüm vücudu mesken etti Nakarat ---------- arabanı çek burası tekin değil pek uslu dur bu dinlediğin müzik world wide rap gezeriz hep gece sicilde yok leke kurtulmak istesen de hapissin şehrimizde Verse 2 ---------- alırım rapini satarım dışarı bedavadan alan yok kapışalımmı dediğim anda yüzünde bi şok bizde free çok çocuk kıçını kolla basarız tekme kurtulmak istesende -hapissin şehrimizde arabamızda two girl ezikliğini gör moruk arka koltuk bizim senin yerin önde şöför elime vereni görelim burda kaç kişiyse gönderelim karanlıkta bizle olanın ışığını söndürelim döndürelim gidene kadar bizde rapse ölene kadar konuşmak sıkar çakımız saplanırsa nah çıkar ağzına tıkar lafını m & g gangsta fame okuduğum bu 4 lük sizin üstünüzde rain oynadığımız game rap o biterse bizde biter patlayan bi tekerim olsa ben yinede devam eder adımda kalır morfin istediğini söyle güzelim konuştuğun her dakika seni burda düzerim (beat & mix by Morfin) |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:37 PM. |