![]() |
Morfin - Umutların Cehennemde [Lirik]
Verse 1
---------- hayallerini bırak morfin umutların cehennemde sokakta çektiğim dumanda ciğere işlemekte resme bak ve ağla onun yüzü boyanır gözyaşına damara tek jiletle geri gelirmi sandın ha kumarda kaybedersen her şeyde kaybedersin onca yıldır herkes yalancı anca farkedersin takıntı hale gelir onu görünce isyan yüzün sakin fakat içinde kopan bi tufan iyiye giden tek şey müzikti onda kararlıyım hayatım boyunca okudum hayattan zarardayım 11. barda yaşam anlatımla bitmez hayallerine ulaşamassın zaman yetmez kendini bulursun anca fotoğraf albümünde değer verdiğin şahıslar şu an yerin dibinde kuraldır ölmek be dışına çıkma ölürsün gerçek olanı anca kazık yediğin zaman görürüsün Verse 2 ---------- sorma soruyu devam et be çekilirmiş gelen başa gördüğüm siyah karanlık içimi yansıtır dışa umutlar faça ; biraz derini yara ölüm hariç her bi derdin çaresidir para tuhaflık sende değil işleyen bu sistemde sen çalıştın fakat richy 20 adım önünde dar gününde dostu gösterir bi damla gözyaşı gözyaşım sel oldu lakin yokki yolumun yoldaşı sahte mimik yüzüne yakışır zaten hayatın yalan iyilik ektiği kadarda kötülük biçer insan arka çıkan arkadaşlar tam arkandan vurdu geldiğin bu dünyada dolaştığın bikaç turdu gururdu içten kemiren ansızın bedende çöker arkasını döner düşman çığlıklarına rağmen gider yaşadığın zamanda verilen kredi biter baktığın resimde yüzüne gözyaşların düşer (beat & mix by Morfin) |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:08 PM. |