![]() |
Sokrat ST & Kaptan & Kamufle - Neyi Savunsak [Lirik]
Sokrat ST Verse:
Yanlış mı doğrumu seç gör ve izle bizi siz kör edip uzaklaştırdınız görevimizden gerçekler deyip on yalanın içinden bi doğruyu gözümüze sokup destek oldunuz terörizme Hala uyuyorsun insan artık geç hücuma sizin beyefendi dediğiniz katile ben acımam peki bu şerefsiz doğuda aileleri besliyorsa dağa çıkan 10 yaşındaki çocuğun ne suçu var! o çocuğa önlük ona okul gerekirdi o çocuk cahil malesef o çocuk eğitimsiz eline oyuncak değil silah veren katiller yüzünden dağda kardeş değil şehitiz biz Hiç bir sebep yok anlatmam ve korkmam için pkk'ymış teröristmiş çokta FİFİ (: TÜRK'ü de KÜRD'ü de kardeştir çünkü eskiden TÜRK'ü de KÜRD'ü de KAN DÖKTÜ BU TOPRAK İÇİN. Kamufle Nakarat: Kayboldum maskeler dolu bu şehre gel Hayal et kendi tarafında ne savunsak gene cezbeder Yeni sayfalar açılıyor rivayet hepsi yalan kime saygı mesafe vurulmuş dünyama arkamda bi ailem Kaptan Verse: Sex-Para-uyuşturucu üçlüsünü yok edemeyen devlet tamam sustum güçlüsünüz adalet adilikle katlettiğin oyundan ne bekleyim sen gelirken saddam ve ladin soyundan işinden et milleti sonra gidip oy iste tekelciyede bomba atar ankarada polisler gündemi oyalama çabasındayken birileri Trajikomik demokrasi yani baya komikler meclis tarafından verilir her son karar hiç birimiz gören değiliz hepimiz otlanan önce yan gelip yatıp sonra oflama sayenizde boğazıma dizildi yediğim lokmalar dünya hayvanlarla dolu bi sirkte festival ve inancımı sorgular binlerce teşkilat bize insan haklarını savunanların arkasında Yüce Önder ATATÜRK değil apdullahın resmi var ! Kamufle Nakarat: Kayboldum maskeler dolu bu şehre gel Hayal et kendi tarafında ne savunsak gene cezbeder Yeni sayfalar açılıyor rivayet hepsi yalan kime saygı mesafe vurulmuş dünyama arkamda bi ailem |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:40 PM. |