![]() |
Sokrat ST & Halilix - Hayatın Ellerinde [Lirik]
Halilix Verse:
kalbim ellerinde bu hayatın gökyüzüm bile kararmış ellerimden kayan bi parça umut bile yok sayılmış(nakarat) evet esirin oldum hayat üç gün süren mini bi perde işkence dolu yaşam aydınlık gündüzler nerde verdiği umutlar ve söylediği yalanlarla aldı beni içine dünya denen bu küçücük yerde şimdi yazarken bu satırlarda ağladım ve gözyaşımı silmek için kuru bi mendil aradım fakat hiç bi şeyim yok ki her şeyimi aldı hayat her şeyin bi bedeli varsa artık kalmalıyım sakat yazdım olsun (yazdım olsun) andım olsun hayat ellerimden aldıklarını vericeksin geri bayat bi ekmek dahi olsa paylaşırım sevdiğimle herkes olsun yine de hiç bişey olmasın ellerimde yankılandı sesim soğuk ve loş sokaklarda ışığım söndü sanki acımasızca tokatlarlar acı çekmem artık alıştım ben yalanlara herkes gibi bi tekme de sen vur haydi utanmadan Nakarat: kalbim ellerinde bu hayatın gökyüzüm bile kararmış ellerimden kayan bi parça umut bile yok sayılmış Sokrat ST Verse: herkes dürüst olsaydı da paranoyalarım azalsaydı hiç bi şey değişmicekti hayattan haz alsaydım sonunda anladım; benim ailem ve sevgilim dışındakilerle geçirdiğim zamanlar zaman değil zaman kaybı hayat bu bi gün en iyisin bi gün karakolda hayat bana sunmaz benim elimdedir adam olmak hayat sana yaptıklarını asla sana sormaz önce güzel bi yaşam verir ve sonra kara toprak boş konuşuyorum yaptığımız sanat olmaz bazen hayat önüme koyar ve derki sana son şans değerlendirmek istemediğimden değil halbuki sizden fırsat isteyen yok bi şans vermeseniz de bana koymaz hayat bana vercekse yaşamı bi amaç olmaz çünkü ben istemiyorum yaşamak için bi araç olmak madem hayattan istediklerini alamıyosun boyun eğme, baş kaldır ve gerekirse savaş onla Nakarat: kalbim ellerinde bu hayatın gökyüzüm bile kararmış ellerimden kayan bi parça umut bile yok sayılmış |
işte buna bayılıyorum.. (Y)
|
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:59 AM. |