![]() |
Emre Baransel - Şizofren Köprü [Lirik]
Söz: Emre Baransel
Müzik: Oğuzhan Hazar Artış Düzenleme: Oğuzhan Hazar Artış 1. Verse: Sır ol, hüzün ol ve aşk ol kayıplara kalk Ahmak ağlatan bir yağmur oldu kaderim bak Bana ne yaptın sen? Ben bana ne yaptım? Mutluyuz el ele verip boğduk ben içinde beni ah! Çıkmaya yeltenirken bedenimden ruhum Çektim tuttum, dur nereye? Daha hiçbir şey görmedin Geç yerine! Öyle kolay değil sessizce süzülüp gitmek Eski kesik bi flashback’le göz yaşı dönecek Bedelli ve zoraki bir bekleyiş benimki Köprünün ikiş ucunda da ayrılık nüksetti yok belkisi 70 bin melek kanatlarıyla semaya doğru çekse de İfrit bile bekler yarını ilişmez bana bu gece Ağlayan onların yorgun kanatları ben değilim Sorma halimi iyi olurum ancak sen mutlu olursan bebeğim Yer beğenirim kendime cehennemden her gece Küçük bir şairin koskocaman ıslak nameleri gene Çalar şimdilerde gönül playerımda usulca Kol gererim geceye gündüz gittikçe düşmanlaşmakta Ve şimdi şizofren bi köprü eski bi hayal satar bana Görürüm dokunamam gerçek olsa can katar cana Nakarat: Şizofren bi köprü eski bi hayal satar bana Görürüm dokunamam gerçek olsa can katar cana Kaç yaraya satsa da çok zenginim alırım Ardından baka kalmak basar damarıma Şizofren bi köprü eski hayaller satar bana Hiç geri çeviremediğim gerçek olsa can katar cana Uğruna hergece binlerce kez ölmek koymaz ah! Hissedipte söyleyememek batar bu canıma 2. Verse: Kaç senedir kayıbım bulamadım senden sonra kendimi Kapı kapı aramışım meğer her birinin imçinde seni Dolanırım şimdi sisli sokaklarında hasretin Hep yanlış kapıyı çalıp tutuşurum kaderimle ladesi Bedeli yüksek yazgısı tümsek mabedi Mahiyeti en az maliyeti kadar acıtır kalbimi Sanırım buymuş tüm marifeti ancak mücerretimi parçalar Sonra döner geri dönence gibidir akıbeti Sana dönmesin diye tuttum onu söylemedim sevgimi Ne fayda bir yaratılmışız ismimiz ruh ikizi Ne zaman üşürsen şarkımı dinle ve beni hayal et Nerde olursan ol gelirim yaa olsa da masal ne renk Tacımı gör, imkansız aşkların efendisiyim ben Ne kadar denkleşemeyen denklem varsa bil benden Eminim buna başka bi yere aitsin sen Belki behişte belki de yerin yalnızca buzdan kalbimde Seni bir şarkı yaptım yazdım kağıda her hücreni Olur da bigün aşkına sadık kalmaz da Seversem başka birini, yüzüme çarpsın şarkımla hislerim Döndürsün beni geri parçalanarak dizlerim Korkardım bu büyünün bozulacağından gerçeğe dönünce Bu dudaklar tenine mi ait? Bu gözler yüzüne mi? Unutmak mümkün değil ama sanmazdım hiçbirini bir daha görebileceğimi olsa bile yalnızca bi hayalde.. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:13 AM. |