![]() |
Emre Baransel - Hayalperest [Lirik]
Söz: Emre Baransel
Müzik: Soniq Beats Düzenleme: Oğuzhan Hazar Artış Nakarat: Asalet zavallılığa karışır gider zamanla Elde kalan solda günah sağda sevap tamam da Yargılamaya kalkmayın daha varmadım Arafata 4 yanım safsata! 1. Verse: Ya çok sevilirim ya da nefret edilirim Ortası yok ruh bankası bu kornası Do-Re ve Mi sev o zaman argo kelimemi Aradığınız sessiz huzur evi gerçek define mi? Definasyonum yok bu ara kinayeden traş dikene katlanılası kalmamışsa Gülüm çingenelerden alıntı Aşkımsa kleptomanili bi melek tarafından çalındı Ve gözüme set çekildi reddettim reddet bunu bu set boyar gözünü medet umulacak son kapı, dikilecek son yapı ve dinlenecek en son şarkı o söyledikleri Yeteneğin lan bu körelttikleri Hissedemedikleri şeyleri ettiklerini söylerler Hiç yaşamadıklarını yaşamış gösterirler Maskeli baloya olmadı davet eden çünkü kostümüm yok kapı kapalı çıplaklara Geldim şarkılarımı yaktım da Kulaksız bir uçurumun eşiğine Anladım ki zaten balodaymışım her saniye 2. Verse: Yamalı şarkılar parlatırım gecelerce Sökük dizeler dikerim madalya yok hadi ver hece Oldum sorgu makinesi kendimle konuşmalarımı duysan gülmekten yatarsın yerlere Kimi kral zanneder, kimi derviş zanneder kimiyse şeytan sanıp meleklik namına eler gelişi güzel şiirlerle namuntazam karalamalar huyum Sen neysen ben de oyum Sana akarım yavaş yavaş Sına beni üzerinde manasız tedirgin bi telaş Suyun rengi kabın rengidir oğlum kinin durulsun Sen neysen ben de oyum Belki birgün fışkırırım kaynağımdan içilirce Belki boklu bir dereye karışır giderim pislikçe Belki buharlaşırım aşkımdan sonra yağmurum yine Sen neysen ben de oyum diye diyeee 3. Verse: -Yor eklerini endeksle -ecek’lerine yoksa -mış’larına göre yönetirler kendilerini Atalarının anları genlerinde gizliyken Açığa çıkarabilir her an reankarnasyon sandığın tribi Olduğun şeyle övündüğün anda o olduğun şey olmaktan çıkarsın anla Kaç defa oldum zikrettim düştüm Hiç defa harbiden olmayı başarmaya dönüştüm Bu kafiye katili en travmatik Halleri içinde barındırırken round 1 bitik şeffafça görebilirsin kendini bana baktıkça Sen neysen ben de oyum yaa Anı düşünmen gerek, okuduklarını yaşama Geçirebilmen görmek, emek bilmen demek Bulman doğru elekten geçirmenle eş Kanka verme bana ne 5 ne de 15 |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:42 PM. |