![]() |
Emre Baransel - Şakağımda Şakam (feat. Da Poet) [Lirik]
Söz: Emre Baransel & Da Poet
Müzik: Soniq Beats & Da Poet Düzenleme: Oğuzhan Hazar Artış 1. Verse (Emre Baransel) Tüm gün oturdum bir mutantla İsmi lazım değil beyni yıkanmış Ben onu öldürmezsem o beni parçalayacakmış Öldürmesine izin veremem beni Ama nasıl öldürürüm onu da kendinde değil ki Aynamın içine daldım aksettim kendime Çiçekler yaktığımı gördüm düşünmeden canlı mı diye Ve sessiz film oynamışım arkası dönüklere Kokuları tiksindirdi anıların çıktım aynamdan Çektim sifonu üstlerine kaideler beni ezdi Zaman geldi ben istisna olup kaidelere basıp geçtim arkama bile bakmadım Yularsız atlara bindim her gece Toplamak imkansız bir ahırda topu kahırda Sancı sendromlarıyla kapış kapış dağıl da Sonra çağır hepsini yarat şaka gibi bir mutant Zehir reçeli sunsun kaburgasında Şimdi şakağımda şakam, yol vermez ki bakam Terletir damla damla stres bu makam! Bu ses deli eder kes, ver bi es Derse pes demezse alayına rest! Vouv! Nakarat: Elendi bir makam yüzümde kir şakam Yüzüme aldanma var sonsuz bir dakkam! Toplanıp gelsin toplanıp Şaha kalkan her elem saplansın al şakağım! Elendi bir makam yüzümde kir şakam Yüzüme aldanma var sonsuz bir dakkam! Toplanıp gelsin toplanıp Şaha kalkan her keder saplansın al şakağım! 2. Verse (Dapoet) Yüreğim attıkça yazdıklarım batar Yakala beni hip ve hop kanımda akar Gölgelere gerçekler dolarsa yalan Söyleyecek sözü olmayan durmadan çatar Be çakal dolu bura be çek al beni de Defans gibi çekil beri geriye geriye Yaşamak zor dönmeden deliye Kalelerin fethedilir elbet kelime kelime gel! Bi yandan yazarım bi yandan tüter Ether gibi bayıldı vaatlerin yeter! Kaos gerçek ama daosta dümen (Emre Baransel -> açılma artık dur!) Bana güven! Ses ver bana ses ver rape ses ver Dapoet ve Emre gelir bozulur ezber Ses ver bize ses ver rape ses ver İstanbul’u sardı bi kalem bi defter! 3. Verse (Emre Baransel) İnternet sayfaları nah net gösterir gerçeği et bana küfür bed mental’la dolu sepet Sepette bir de yalanlar var, Gepetto baba gibi Uyarırım her Pinokyoyu ben har! Piyano piyango gibi bu melodi Çalar her nota akar duygular gibi Piyano piyano bacaksız olurken kendi filmin saçaksız, fısıldarlar alçaksınız! Budur muallaktaki karanlık yoklama timi Zahiri sav muhakkakki şirin belki minyon tipli Ancak aslı devasa ağzıysa salyalı Yaban domuzu sürüsü gözünde 101 Dalmaçyalı Zalimsen gelme bana yalansız ah Alimsen çöl sula vanasız, tek vanan hız Tut acını amuda kaldır bi de öyle bak Ben bi bok değilim bana bi de böyle bak! Uçurum eşiğinden döndüm yaşama, kaç aşama geçirdi bu yürek dinle de gör paşam ah! Kanımda bunadı elem görmedi elalem Ben keder çığına karşı dimdik kalabilenken Onlarsa kartopu atarlar bana gözlerinde nem Ben unuttum ağlamayı çocuklar ölürken Bomba at bana adım Ortadoğu ve Hiroşima Su ve petrol yerine umut fışkırır benden ama! |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:36 PM. |