![]() |
Emre Baransel - İpler [Lirik]
Söz: Emre Baransel
Müzik: Emir a.k.a Monoman beatz & Killa Musti a.k.a KM Beatz & Ferhat Tokmak Back Vokal: Cansu Aslan Düzenleme: Oğuzhan Hazar Artış 1. Verse: Sanırım çıldırdım, sebebi bu olabilir artık mantıklı cümleler kuramayışımın Aksettiğim gibi değilim aynı senin de olmadığın gibi ve hiç birşeyin de, inanmayın! İstisnayım deseler de, verseler de firavun kimliği aldanmayın, sınayıcı tek anlayın! Vücudum bitkin, hasta ve yorgun Beynimin ondan aşağı kalır yanı yok ki, sorgunu kes! Beni azrailimle konuşturun Belki ecele faydası olur bu sefer korkumun hah! Kalbim ona dönük ama yüzüm nazarlara Sözüm ona aşığım 5 para etmez aşkımla Umut tarlasında korkuluk yüzüm ona Eminim özgür olsaydım ben kafi olurdu sözüm ona ‘Emre çok boktansın, Emre iğreçsin’ Diye sayıklayan ayaklar beni ister aslında Şimdi tiyatral simgeler otobüsüyüm 3 sefer Bi seferim ağlar, ikinci siler Üçüncü güler, çünkü okulu bitirmek için staj yaptığım televizyon kanalı kadar komikler ‘O gitse de ben gelsem o inse de Ben çıksam’a kapılıp ruhlarını çürütürler Nakarat: Hasta bir ruhum var Dengesiz ve çift karakterli Ne tepki vereceğim değil belli Neye ne zaman üzülüp neye nasıl sevineceğim Ama adaletim eder tecelli! 2. Verse: Dedim ya, kafayı yedim, salt mantık diledim Denedim olmadı ben de kalemimi biledim Gelen gelsin, kalan kalsın ne çağırmadım, Ne kovmadım, gördün kalanı ağırladım Müzik otoritelerine bak, feedbackiyle kalk Bu saltanatı yık ve yak! Emre Baransel! Yıkan değil yapan el ama Ahval böyleyken kanalizasyonlardan gel! Yeraltından yerüstüne, el altından el üstüne çıkarsın birden, klibin dönerse Takarlar sırtına kabuk olursun kaplumbağa Sokulursun iblis tavşanıyla yarışa Şartlar eşit görünür olabildiğince ama Afallarsın gerçekten görebildiğinde Ayakları yere hiç değmemişlerin yanında sen Yalın ayakla çamurda sürünen bir askersen! 3. Verse: Onca hatan sana ders versin saati bedavadan Bu tek kuraldır ilerlemek için aradan Öldürdüm kendimi yeniden doğdum oldum şok Hissettiğimi yazarım ben mesaj kaygım yok Her kural bir hedef yüzünden konulmuşsa Kurallar bozulur o zaman! hedef; benim esaretim ve senin özgürlüğün demek olursa başkan O kuralı yıkmanın tadı başka! İmkansız diye bişey yokmuş, gidip gelen çokmuş Ark kazdım ben de çark için fark; Onlar korkak, ırmağın tersine akmak yerine Akıntıya kapılmayı yeğleyenlerden Bak bı ba bı bak ba bı bak bak Hüznün küfretti sana kalk Bahşedilmiş herşey önünde sense kak benim gibi bi ayağı arşta diğeri kör çukurda bi manyak! İsmim Emre Baransel! |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:23 AM. |