![]() |
Emre Baransel - Dinle ve Kus [Lirik]
Söz: Emre Baransel
Müzik: Emir a.k.a Monoman beatz & Da Poet Düzenleme: Oğuzhan Hazar Artış Nakarat: Bana alkış değil yuhalama gerek Anca böyle olur gaza gelmek İndir elleri sakın bağırma sus Etme dans beni dinle ve kus Beni dinle ve kus beni dinle ve kus Beni dinle ve kus beni dinle ve kus Beni dinle ve kus beni dinle ve kus Beni dinle ve kus Etme dans Etme dans beni dinle ve kus Etme dans beni dinle ve kus Etme dans beni dinle ve kus Etme dans beni dinle ve kus böeegghh! 1. Verse: Kirli elini sil, soruyu bil cevabı bulursan sana altınlar çil çil Soru şu ki, sonunda kazanan var mı ha Cevap vermen için 10 saniye az değil sana Al kelamıma vereyim ara da iç kana kana Sükutla yıkan ve heh! işte Ahlaki değerlerimin hepsi eksi çıkar ondan bana işlemez o biraz sıkar be halüsinasyon beyin yıkar e ee? Keyfim kedere set tıkar, neşemden bed bıkar Göz açıp kapayana kadar çıkmaz sokak yola çıkar Bazen sakar ama Emre akar Var ama ona yok de, sar ama buna bok de Dar ama şuna sok de harmana tok de Belki de cevap o kadar da derinlerde değildir Çok basit, Dinle! 2. Verse: Adına ne dersen de Düşünce amaç niyet maksat ya da plan Değişir zikrini fikrindir kutsal kılan Tetikler adrenalin an be an Karate gibi zaman benimki kaçıncı dan Aşar sanar yolumu her karaoke şakıyan Kaşar başar başarabilirsen bloke ban Sanma yalnız hafızan geçmişi satır satır kazıyan var yazar sağından ve solundan Son hecesi ‘lek’ yadı felekten geçirir fake akıllara karşı deli bayrağı açtım yek! saklı ismi menfaat olan örf ve adetlerinizi darmadağın etmeye geldim tek tek! Armağanımın ismi savaş be kuzen yavaş düşmanın hayat değil akıl pirincindeki taş bilinmesi gereken haddin sırrı havuç suyu isteyen dişsiz tavşanın sonuyla sınırlı |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:20 PM. |