![]() |
Sokrat ST ft. İllegal sv - Beni Dinle! [Lirik]
İllegal sv:
Hissettiklerim hep bakışlarda artniyet kalmamışsa memlekette doğru düzgün tek biryer olmuşsa yanlışlar doğrulara eşdeğer durdurmayın dünyayı atlicam birader zaten sevmek bakmak yalnızca resmine kavuşmak eskidenmiş sorunlarsa güncel dudaklarımda bir şarkı eskilerden öylesine geçmişe dönebilsek ben hazırım dünden ve acıya gülmem acıya isyan ederim gerçeklerden kaçıpta sevmem inkar edeni o taptığına tapmam merak eder irdelerim yaş akmasın gözlerimden annem ister böylesini bu değildi istediğim istediğim başka şeyler ben adam olamadıysam sebebi başka şeyde aradım ve buldum söktüm derinlerden eğer adam olmadıysam sebep o yavşak *** Nakarat: beni dinle beni dinle söylediklerim içten yolunda gitmiyor bak hiç bu aralar işler beni dinle beni dinle nerde şimdi gülüşler? yaş akmasın gözlerimden annem böyle ister Sokrat ST: sokakta yürüyorum cebimde boş bir cüzdan ve kanımı donduran yüzüme esen hoş bir rüzgar ben 21 yılımı harcamışken bu alemde benim yerime iki günlük adamlar duayenler psikolojim bir garip bu ara gerilimden kurtulamıyorum anlatmak istiyorum lütfen beni dinle eski samet'e göre şuanki halim yeni bile e yenisini görenlerde gelip derki delimi ne (yoo ey yoow sanki şuan burdasın) beynim yerinde değil tam bir sual kuklası hanginiz beni anlar? hanginizi ben anlarım? peki beni bu ruh halimden hangi dua kurtarır? böyle olmamı kimler sağladı bilmiyorum ama söylediklerim içten gelsede(gelsede) peki beni hangi toplum var edebilirki içten? Nakarat: beni dinle beni dinle söylediklerim içten yolunda gitmiyor bak hiç bu aralar işler beni dinle beni dinle nerde şimdi gülüşler? yaş akmasın gözlerimden annem böyle ister |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:24 PM. |