![]() |
Sokrat ST (ft. Noiser & Kamufle) - Hayat Sahnesi [Lirik]
gözlerimde kaldı bazen
elde yoktu sözlerimde düşlenende sendin anla dur desende durmadım be aniden yaşandı sen ve ben bu yola baş koyduk ellerimde sende kalsın yok edemem hiçbişeyi sahte yaşama bağlı burda kelimelerde susmaz oldu yalana karşı gelemedim ki tek seferde son buldu kovalamakla bitmeyen bi yarıştaydım bunca zaman, hali vakti yoktu zaten kelimeler susardı bazen yarına kalmadan karanlık çöksün artık üzerine bulutlar kapansın artık gözlerimde kan revan duygularda matem anla günlerimde hep bi gam günahı boynuna değLmi şeytan oyunu sade an bazen anladım deneydi yoktu zaten hiçbişey sözlerimde mavzer oldu geçmişimde sade rap günlerimde hep bi sancı bekler adet özlemimde eskilerde kaldı artık yollarımda yoktu son Nakarat: ben yine kaybolan olurum yerine senin sen benim yerime de yaşa bari mutluluk olsun isteyin isteğim son bi gün son bi tebessüm görmeyi isterim Sokrat ST: yaşıyomusun? yaşam yaşam değiLki hayalet bi gün hayvan değL insan olduğunu hayalet karar verirsin hep bulup bi bahane o zman nur düşer yüzüne olursun baya net karar verdin mi? sana bakan bakıp desin kararlı bulduğun yol çok eski bak çıkarsın zararlı dersin ben bu yolu bende hep arardım ama yaradan demezmi ey mümin ol yararlı ey günahkar!! ya esheff... ya olum olamadım be malesef bak olm yazıyo sol melek anladın da geç olucak yaşlanınca bi bakıcan naptım dicen ama artık umma medet sonra o gün gelicek ve kaldıralıcak kabrin ruhun bunalıcak bak dayanmazki kalbin belki affederler ama o gün değL kandiL o günahsız bir *** şimdi göndermişti rabbin... Nakarat: ben yine kaybolan olurum yerine senin sen benim yerime de yaşa bari mutluluk olsun isteyin isteğim son bi gün son bi tebessüm görmeyi isterim Sokrat ST: yine bi gün soluk bi sabah ve biraz baş ağrısı pis kokan nefesim arsız ruhum belkilerde ansızın gelir belkilerle geçer hayat sahnesi geçmişin günahları yazılmış ne telafisi nasılsa gideceğimiz yer belli dostum ahiret buna rağmen aynı hatalar ve sizce neden ne belirsizse adil olmayan mahkeme karar ve suçumuz rap iyi olmak kötüler keyifte deliren ve 4 duvar içinde hapsolan benim bak beyim sen demedin mi rahat günüm benim çevresini umursamayan acizane kör gelin jules verne misali pekte büyük hayat serüvenin ellerim gök kubbede açık vucudum ikram rabbimiz bize sunmuş nefsi kuluna ikram yukardan gelen ilkemiz de oku ikrak!! insanoğluna gerek ömür sunulmuş son hak.. Nakarat: ben yine kaybolan olurum yerine senin sen benim yerime de yaşa bari mutluluk olsun isteyin isteğim son bi gün son bi tebessüm görmeyi isterim |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:32 PM. |