![]() |
Sokrat ST - Çılgın Bakire [Lirik]
KızLar sikimde olmasın artık,
bakirelik yalan olmuş fani bu dünya denir ki baki bense bi fakirim adam olana sokrat st insan hayvana hayvan sikleme yaylan tamam da dur bide kur saatini durdur kafiri gel de bu bakiri sustur sustur bide pusu kur hergele kudurukları verdi bi pergele oturur çengeLemezLer lan adam olsada dingile laf geçmez sikse de pas vermem patlakları diksede pezevenk kaç mixer vur vede kaç dimi sürüverdim bak dibi görünür fahişe kız gibi görünür sizlerin ezilimi kopmuş bir sike tapmış rapi sorsan onlara madafakmış :) bir de şükürler amma velakin kafasına takmış kendini bozacakmış yeni nesil harbi kendini aşmış insana değL onlar parasına tapmış yazık derim ki belli ki ezik çok kazık yemiş şişmiş gözleri annesi söyleyim keşmişin artık keş benden de pes benden de nefret ettin ama, sendende bıktım sokrata sor bide çok sıkkın dıkılı mı kaldın psiko mu herkes fahişelerden bıktım neyse bana laf düşmez bunlara yarak tarlası lazım hah bi de ot tanrısı miacon kazım neme lazım belkide ağzımı açmamalıydım biri beni durdursun kustursun sözleri en dibe vursun yerin altına fuck funk yada rock olmadı yarak tarlası dikicem işine gelmediyse waay hanım evladı ananızı sikecem.... |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:12 PM. |