![]() |
Sokrat ST & Kamufle - Zaman Tanı [Lirik]
Sokrat ST verse:
kendime getir beni ben yine seninleyim bilinçaltım aşka şikayetleriyle yoğun aklım cevapsız soru işaretleriyle dolu (cevap ver) tanrı anlat dedi yaz ya kulum (anlat) biraz madurum anlatmaya başladım belki de az daha gurur yapsaydım seni bana geri vermeyecekti yaz yağmuru lütfen dokun bana günaha girelim ezanlar okunmadan önemli değil hiç bir mutluluk senin kokun kadar önemli değil cehennemde fokurdamak artık destek yok yol bul kendine diyosun da bu sersem cok yorgun sana olan aşkı ailem aptallık derken doktor adını depresyon koydu Nakarat: Herşey tamamlanır Lütfen bana zaman tanı küfret yada tamam canım çek al belimden doğrult şakaklarıma tabancamı Kamufle verse: Fısılda adını Kulağıma çınlasın be güzel Her saniyemde her adımımda senden bir kare Yansır gözlerime elimi bırakma Sen ve umutların yanımdan ayrılmayın Öyle adaletsiz ki kader Kelimelere sığmaz isyanım O kadar fazla yani Malesef çabaların yetersiz Ölüm olsa bari Şu canıma diyecem be "yalnız kalırsın şu acımasız dünyada kimse gözünün yaşına bakmaz hepsi alçak adi" Yani kendimden utanırım Bu hayatın işkencesi hep kula mıdır? Bulamadım bir cevap malesef bulamıyorum. Kumar oynatıyor dünya bul huzuru yazı mı tura mıdır? Ne kadar saçma herşey, neden hep karmaşık? Nedir istediğin be adalet söyle ne kadar rüşvet? Soyulmadık bir derim kaldı onu da adayacam sana Yetmiyor mu, al bu da kalbim bu kadar bütçem? Nakarat: Herşey tamamlanır Lütfen bana zaman tanı küfret yada tamam canım çek al belimden doğrult şakaklarıma tabancamı |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:48 PM. |