![]() |
Pit10 & Sokrat ST & Cumali Efrah - Bastırılmamış [Lirik]
Pit10:
Tamam dedim dogru kişi budur çizerim ben yolumu en baştan pes ederdim bilebilsem sonunu doğru soylediğine inanmak istedim son umut kendimi zor tuttum ağlamamak için oturup uğruna şarkılar yazdığım kadın küfretsemde kendime hala yastığımdasın ama çokta sağlam değilmiş bastığım adım içimde büyük bir kinim var bastırılmamış! içince varsın sen içince yoksun gitmeden evvel dur bir şişe doldur sanırım mutluydum içimde hoştu içince varsın sen içince yoksun bugün o günden bile daha karanlık dört duvarda daraldım gözün kapansın yalansın paralansın ümitlerin en büyük yaramsın başkalarına helalmişsin yani bana haramsın! Sokrat ST: Sıkıldım kalemle dalaşmaktan elimin aynıyı yazdığı say baştan hayli küçük bir hayal benimksi ayak altında gezen çocuklarımız ve senle aynı yastığı paylaşmak haydaa şimdi gel alttan al sıkıyorsa geri istedigin kalbini gel alsana ne istiyorsan razıyım maalesf anladım ben senin için aşk değil kesenin agzıyım kabul et bunu karekterin zayıfken kazulet gurur sürekli seni anlatmaktan ya gözlerim ıslak kalır ya bu rap kurur ikisinden birini seç bebeğim hayat öğretti bana dogru yolu seçmemeyi dostlarımın gözünde ben adam gibi adamken neden senin gözünde ufacık bir beslemeyim? Cumali Efrah: Kızılca kıyametde kemiklerimi hep kırıp içinden seni almak yıpranmış parkelere muşamba serip alttan Soğuğu kesmek kadar zor bana kart zampara diyenlere atıf için tanrım beni baştan yarat artık nefes almak bile zor geliyor(zor geliyoo) uçurumun kenarındayım ha itti beni ha itiyo(ha itiyoo) rüzgar denen aşağılık şıllık sırf geceye inat dudaklarınla sessizlik perdesini yırtıyor(yırttımm) saçlarını okşarken başını yasladığında dudaklarım değilde gülen dizimse deva hangi doktarda hangi tıbbı tezahürde hangi biomedikal mühendisinde dışım yok desede içimde var geldiyesim ama şikayetname değil bu aşkın reddiyesi olsada ortalıkta gezinen ufacık bi tılsım nur topu gibi bir oğlum ve *** küpeli bi kızım.. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:21 PM. |