![]() |
Sokrat ST - Raynaud (ft. Kaptan, Cumali Efrah) [Lirik]
Sokrat ST:
Dert olmucaksa rapi gerçek seçim saymam yalan yanlış yazcaksam falakaya geçir parmagı bu zamana kadar ücretli feat giriyorum diye eleştirildim ama rap herşeyim tek geçim kaynagım anlatamaz rapler anlatamaz makaleler beni baba benimkine hayat tokat a.k.a keder denir dinleyiciler bile bu kadar üstüme gelirken inanın ben hiç bir Allahın kuluna bile hakaret etmedim geçim kaynagım rap gelir kaynagım rap gelir kaymagından bi parçada bana döner pek anlamıyorm nasıl yaşıyorm işte bende hastalık hastasıyım ayakta kalıyorum bala gözle anlatamam ahbab arkana bak arta kalan ne sen iyilik için koştururken anan baban hamal der insanlar ne hayatımızda kimene sonumuzdan sizene bizden canım cehenneme kadar yolumuz var.. Rap geçim kaynagım yazmaktan raynaud parmaklarım bak safkan battle'ım(x3) rap geçim kaynagım yazmaktan raynaud parmaklarım bak bak bak bak bak bak.. Kaptan: Bomboş motherfucka yaptıgın bu bok degil alta bol pantolon yerine ayıcıklı kilot giyin elimde boş kovanlar sanki burası new orleans duydugun her bar'ıma karşı var titanla ****** bulduk bizde bir noktayı şimdi gel devir aksiyon isteyen gencin eline verdik genleri tansiyon tavan yapar sen kaybedip kendini bilhassa kapıma gelirsen al unuttugun kelleni lan bende yazdım dellenip binde bir ihitmalle tüm liriklerimi derledim şansın o kadar az karışımızda emin ol ve dikkat bu rap fabrikası siz sağırlar dernegi ayagını kaydırır kalemden akan her emegim al git sadakanı bak bizde hiphop yer yemegi yol kat ettim her engelde sendeleyip saçma sapan parçalarla sahnelerde terlemeyin.. Eap geçim kaynagım yazmaktan raynaud parmaklarım bak safkan battle'ım(x3) rap geçim kaynagım yazmaktan raynaud parmaklarım bak bak bak bak bak bak.. Cumali Efrah: Ey yoo***** rapçilerden undergrounda kaçı oldukça ikametgah ettigim yer altı şuan açık ordugah içimde hayli zor ama katlanmam üste çünkü küçük tansiyonum beyni patlatmak üzre ne sayfalar gördüm rhymelara muhtaç ne rhymelar gördüm kareli sayflara aç lisanım munasiple anlatmaya çalışacam rhyme sokmam için münasip bi sayfanı aç masa dokuz tüm kozlar bana saçlarımın köklerinden ayak parmaklarıma kozlar yagar-ken suretimden tek bir gram iz yok homiee yoow radyoskopide bile mora çalarken fizyonum gene rap bataklıgında gene rap tanrısı bensem genelev yataklarında bereket tanrısı ben bu agzını nikel kaplarken askerlerimin sorgusu battlede parmaklarım rumeli hareket ordusu.. Rap geçim kaynagım yazmaktan raynaud parmaklarım bak safkan battle'ım(x3) rap geçim kaynagım yazmaktan raynaud parmaklarım bak bak bak bak bak bak.. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:07 AM. |