![]() |
Sokrat ST - Duygusuz Satırlar (Part. 2) (ft. Şef) [Lirik]
Şef:
Sanırım anlatma zamanı geldi İşte karşında şimdi yıkılmış yüreğim istikametim toprak bi halime bak kalbimde bir infilak naptın lan bana oysa sermiştim ruhumu ayaklarının altına şimdi durumum berbat yarattığın şeytanım güya bir kalbe sahipsin vede yoktu yalanın gözlerinden çıkan o sahte ******** ******* hislerim umarım anladın hiç bir şarkımın önemi yok senin için biliyorum ben burda debelenirken sen o çocuğa gidiyordun her gönül köşkünde sanırım biri yatıyodur bense senin köşkünde kendime yer arıyordum garip çok garip hala sana yazıyorum(eveet!) her gördüğümde seni inan nefret kusuyorum aradan altı ay geçti bir an unutamıyorum seninse umrunda değil olmamış gibi duruyorsun.. Bugündeler çok yorgunum vede yanlızııım biliyomusuuun kendimi bile kaybettim vede salaklığıma ağlıyorum.. Sokrat ST: Senle ne kadar zor olsada gözlerinle aram var bak sen ve ailem hayatıma mutluluk katanlardan koynumda değil onunkinde yatarsanda sakınaki sana benim kadar iyilik yapar sanma yapabileceğin en büyük kötülüğü yapsanda asla samet kendi yolundan sapar sanma süreklü aşık olup yazdığım senmişin meğer hani senin gıcık oldugun şair salaklardan farkım yok senden uzak yarıştıgım zamanlarla çok yakınım eskiden kaçındıgım zararlardan kendime acı yaptım eskiden o filinta gibi delikanlının yerinde çelimsiz bir adam var bak güzül gülüşün somurtup bi gün kaçarsanda kader ikimiz için elini yumar ve atar zarlar bizim için gelirse şayet eğerki sokaklarda beni görüceksin güzelim bak arkandan akar kanlar.. Bugündeler çok yorgunum vede yanlızım biliyomusuuun kendimi bile kaybettim vede salaklıgıma aglıyorum.. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:06 AM. |