![]() |
Sokrat ST - Düşüncelerle (ft. Kezzo) [Lirik]
Kezzo:
Sıkıntı başlar gün başlarken git dersin laftanda anlamaz sağdan soldan geliyorlar yine gündüz gecemden ayrı gayrı saydım az kaldı ama sonu beklerken ben baygın saymak çözüm olsa hiç durmazdım binleri milyona katlardım düşmeyip ölümüne sabretsem atsam zarları yine kaybetsem kol kanat olamadı kırın mecalim kendi kendime günü zehir etsem tanrım meyletsem beni hiç kızmadım yemin ettim başlarken derdin al hakkındır sana sunduğum hep inancımdır yaşamak basamaklardan ibaret basamakları çıkmakdan ibaret lakin bizleri örnek verdim yaşamk kaybetmekten ibaret küçükken hayaller vardı büyüyünce biri adam olacaktı gerçekleri gördükten sonra birkez düşündü vee bıraktı yani herşey bi okadar basit yani herşey akılda kesit günleri tek tek atlattıkça ve paslandıkça ve yaşlandıkça dumanlandıkça kafa attıkça sabah olmaz efkarlandıkça yaşanılmaz artık buralarda keşke gitmekte tek çözüm olsa sıkıntı bitmez gün biterken yeter artık desende anlamaz sağdan soldan geliyorlar yine gündüz gecemden ayrı gayrı saydım çok varmıs ama sonu beklerken ben baygın saymak çözüm olmazmıs tek mermim kalmış Allahım.. Hayat benimdi bazıı düşüncelerle yazıın fake yapan bu şeytanın önümde açılır agzı cümlelermi yazıın görünce kasılır kasıın bilinmeyen bi denklemin bi dengidir bu nazıım.. Sokrat ST: Bilindik bi aç kafam kullanmam ilaaç en son uyuduğumda onuda hatırlamam işte yani şöle söylim üç gün oldu kaybetmiştim oldu pişti yükselişti beyin heey gidi hatırladım abi dokunsuz bir mazi sorun değil gazi maskerani dedm anlatırdı neden düşünmeden söylenenler koymuştu üşümüştü beden düşünmüştüm oysa oysaa sorun neden sorun değil alınmadım tamam beyin ben bir malım deyim yerindeyse falım beyin değil neyse yalın anlatmamalı anlatsan alın terin üstünde küstüğümde salın batmıştı tepem atmıştı g*tü kalkmıstı kötü artıştı tartıştı beni sorun Hayat benimdi bazıı düşüncelerle yazıın fake yapan bu şeytanın önümde açılır agzı cümlelermi yazıın görünce kasılır kasıın bilinmeyen bi denklemin bi dengidir bu nazıım |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:00 AM. |