![]() |
Sokrat ST - En Güzeli (ft. Red & Flowart) [Lirik]
Red tak ordan bir zenci havası..
Red: Hiphop adı altında emoloşın laklak komörşıl edasıyla takıl tavır click lap lam bunları yak edin sakin olun rap smaçsa rap olur Shaquille O'Neal malın işi karalamak hayali bu havalar deli gibi çabalasa ölür ona varamadan ortaya laf at ama önce bir parana bak yazık ki rapinde benziyor karakana her parçada benim yukarı tırmanan köpekle sevişirken beyne çalar gırnatar azıcık tırnak at kafanı kırmadan ganjayla yüklü bir tır kadar daha da olmuyorsa ananın *mı hamama yapsam donen para banamı kalır ebele hübele rap yeni babanı tanı gel hele büyü ve reed sana bezini alıır.. Undergroundayız biz hastayız siz kasmayın(en güzelii) arkaya yaslanın hep ağlanın tek kalmanız(en güzelii).. Flowart: o oo red bebe ben vede sokrat hey homo hepinizi çoktaan geçmişiz ve çıkın homie yoldan üçümüzü birden görünce korkaar şöyle mantıklı bakılınca kim kim der herhalde şaka bu galiba bir nisan ama aslında babansa ilk insan ha bide rapçinin üzerinde ****** var bana sorarsan o adam olmaz albümünü satıcağı yer karaborsa msn'e ekleyip küfür eder onlar sıçtığı boklar birde sanat olsa Türkiye burası rap yerine türküyü dinler herkez en derine düştüğüm anda aslen hepinizden üstünüm sevdiğim kız bana abi dese ünlüyüm.. Undergroundayız biz hastayız siz kasmayın(en güzelii) arkaya yaslanın hep ağlanın tek kalmanız(en güzelii) Sokrat ST: Zor olan anlatmaktır beleş küfretmek ben artık yazamıyorum eğer anlaşamazsam ücrette kalemini kırmaya kimsenin gücü yetmez ben kimsenin kalemini kırmaya tenezül etmem onların rap dediği bir boşluktan ibaret rap siz yap diyin ben hiphopu reddediyim yanlışın yapan flowart yada redde değil yanlış olan insanların bizden beklediği yani rap değil yani aşk yani acı hiphopcının size tek mesajı abi açıl hatta bu parça rap oldugu için tutmucak şuraya yazıyorum bak bu güne tarih atın salaklık edip adına konverşıl deyin bu sizi eleştirdiğim son verse'im değil çünkü ne kadar anlatsam hiç bişi değişmicek sizin ben ananızın *********** Undergroundayız biz hastayız siz kasmayın(en güzelii) arkaya yaslanın hep ağlanın tek kalmanız(en güzelii) |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:02 AM. |