![]() |
Sokrat ST - Biz Bizken (Nakarat Kamufle) [Lirik]
İndirmek için konu linki:
http://www.18yer6.org/forum/sokrat-s...fle-t3935.html Bugün sana karşı ne hissettiğimi sordun, susuyorum, git yolcuu konuştukca yordun. Yeter be kurban olduğum canımı yakma nolur! Sen öldün ve nefret doğdu benden soğudun. Eskisi gibi bakışlarına kıyamamak ve dokunamamak senle rüyalardan uyanarak gözlerimi açınca seni yanımda bulamamak adını haykırıpta duyamamk bu yana bak bi daha uyaramam lanet kadın aramaz sandım sana rastlanmış sanarak kaldım bana bak şapşal kız bu adam yapamaz yardım beyaz düşlerimi karalar aldı beni bi yalancıyım uzak dur konuşturma biz bizken çok zor olur problemlere çözüm bulmak gözünde küçüldüm yalanlarını aklamam gözünde çok büyüktüm çocuksu bak bana Bugün sana karşı ne hissettiğimi sordun, susuyorum, git yolcuu konuştukca yordun. Yeter be kurban olduğum canımı yakma nolur! Sen öldün ve nefret doğdu benden soğudun. yenilip gitmem kolay bedeli ölüm olsa bile yarın bak bu şehir bu sokaklar yanlızlığıma şahit olur aslında Bugün sana karşı ne hissettiğimi sordun, susuyorum, git yolcuu konuştukca yordun. Yeter be kurban olduğum canımı yakma nolur! Sen öldün ve nefret doğdu benden soğudun. |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:58 AM. |