![]() |
Bela ft. Sokrat ST - Naber Ortak [Lirik]
Bela:
Balgamı fırlat(hırk puğ) hangi rapin bana hardcore? Her lafın ardına hep rol çaktım rapimi gol gol Sendeki ordu nefes bi çadırda bende bi kol var yani kolordu Çamaşırı içten yani bi piçten bi ses gelir ki Alex Born Hayranım bana yaparken hep diss önce bi rap boyu al ? taş diz Sürgüler Amerikan oldu ve hayret I’m sorryLe tuttu bu lanet Hoopp dur kırmızı nokta tam alnında Shot Gun Çığ gibi düştün çatladı arkan dönüpte bakmadı kankan Olsun denedim al bu da rap sende baretta var ben de yürek KeLime avcısı ava gider ancak elbet birgün nigga faka bascak Space'im olta ve mesaj yer hergün spesiyal oldu ve izledi dürbün Tribün ses ver “Oley Oley” hırs oldu bana “O ney?" "O ney"? Rap Rap bizim Antalya gerçek-sizim aslında Soundcheck-3 Parodissler Kancık hep beni dissler naptı Bela lan bu rapte neymiş Arabın biri kestane çizermiş Cigara niyetine fesleğen içti Jamaica değil Antalya city!.. Yüksekten düşen adam altından rhyme’ın Bu çığlıklar bir parçada 5 kaybın Saçma sapan sapakatların artık kalktı Bebek senin suyun çoktan taştı(x2) Sokrat St: Meraba Samet komik çocuk homie konuk o bi moruk karsıt yok mother hep sıkılan godfather senin tutku mother madafaka bizde nadır madafaka kafasına aşina bebeğim bakmam hasbamın yasına kafası kafesin aşina oturdu aptal sokratın başınamı kalıcak *** bilicek *** gelicek işte maalesef ki oldu pek bi heycaan galiba bişileri anlatmam lazım ben rapçi sen türkücü çaldın türkü barda seydi tarzın bak bil lazımda bakta dikkat ette sırrı sakla sende haklı kanıma girdin çokmu güzel kitaplar neyse kanka ya da ben keksi çalınan sazın değilde neyse selam olsun beybi face haklı hayalim bi hile bak bi iğne yaptım ütopya sokratın hayali s***şmek değil ki abi derdi yapcaksan yap yapmıcaksan kalk tahtımdan satcaksan sat satmıcaksan korkun lan psiko sokrattan psikoloğun darko giydim arko ? değil bi arto ibnelik işlemiyo homoseksüel bi dalton.. hey hey yüksekten düşen adam altından ryhmın mey-dey bu çıglıklar bir parçada beş kaybın mey-key saçma sapansa sapak atladın artık kalktı okey senin suyun çoktan kaçtı |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:43 AM. |