![]() |
Sokrat ST - Elveda (Part. 2) [Lirik]
Yoo git aklımdan, ya git bi' başımdan
Aklıma da güvenemem çünkü değil başımda Abi siktir git güvenin senin olsun İsteğim bi daha gelip kalbimi aşırma Seni küçük çocuk lütfen beni öldür Gittiğin halde insanlara seni övdüm (evet) Gidişin bana koymaz ben kalbime gömdüm Gidişim sana koysun bana çok iyi gömdün Aferim sana aferin canımın içi Sen canımı aldın hemde bi' bardakla içtin (siktir) Su gibiyim (evet öyle) kıyamadım hep üzülürüm Üstüne senden sonra bi' bardak soğuk su içtim Hani unutmayacaktın yalancı sevgilim Birikimin içinde kalsın götüne sok o sevgini Yok oluşum sana koymaz yeniden sev birini Ama sokakta yakalarsam sikerim o sevgilini --- Elveda sarhoşuyum hep düşeyazıyorum Ayakta duramam daim kan kusuyorum Bak unutmadım ben yine sana yazıyorum Merak ediyorum ben yokum ya gidip kime yazıyorsun Diyorsun ya her görüşünde yok benim sevdiğim Diyorum ben her görüşümde bu değildi sevdiğim Bir bok bilmeyip bana Samet unut deyin Küfür etsem de her bakışı malesef ki bana umut verir Şimdi tekim ben beyinim ve bilgisayarım Pardon beyin yok kafayı yedim, bilgi sayarım "Peki sevmiyorsun madem neden şarkı yapıyosun" De bana cevabım bu sana karşı ilgi sayalım Deselerdi senin için o çoktan unuttu En azından artık sana bakmıyorum umutlu Düşüncelerim ters düşse de her defa da Sana son hediyem bir buçuk yılımız olsun kutlu |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:12 PM. |