![]() |
Sokrat ST - Aşk Sanmak (ft. İçyüz) [Lirik]
Sokrat ST:
Her şeyi kendimize haram etmişiz ben eskisinden daha sessizim(needeen) neden dünya neden aşkın delikanlı adamı sabisübyan eder anıldığınca çarpıntı başlar kan dolaşımım hızlanır o an içimden mutlu olsamda dışımdan argolaşırım yine takmaz gibi görünsemde en dibe batmak bu olsa gerk yanılmak yani sana olan alışkanlığımı aşk sanmak yinede seni birazcık üzerlerse eğer istanbulda taş üstünde taş kalmaz şimdi geri say hayatı ya da zamanı durdurabiliyorsan durdur bakıyım(hahahaa) kusura bakma artık ne geçirdiğimz güzel günler nede hayatın umrumda değil kal yanımda görmesemde hiç seni aşk kanımda bu durum hiç tekin değil bak gözlerimde sevdiğin ışık yok artık dön desende neye yararki çünkü hayli değiştik(x2) İçyüz: arkadaslarım dedi inanma tuzak bu seni tekrar üzecekler kafanı kullan uzak dur bense inandım ve bilirsinki aptalım bir hiç uğruna yazdığım bu şarkılardan aktarım git bakalım yollar senin olsun lan hayatım var iyi kötü biraz seninle dolsun ben istemiştim fakat zor günümde yoksun şimdilerde hayatımı mahveden bir boksun hastayım bayadır yanımda anam var bu hastalık senin yüzünden üzülme yalandan biliyorum ki şimdi mutlusundur hayatta ikinci şansı vermen için bekliyorum ayakta çok yoruldum artık peşinde koşmaktan bir anda değiştirdi beni yüzüme hoş bakman gerçegi görünce sigortalarım arttı hayatımda istemiyorum s****r ol git artık kal yanımda görmesemde hiç seni aşk kanımda bu durum hiç tekin değil bak gözlerimde sevdigin ışık yok artık dön desende neye yararki çünkü hayli değiştik |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:53 AM. |