![]() |
Ados Combo Mekanize - Sahtekar (ft. Erdem Eskimez) [Lirik]
Beat: Canbeatz
Lyrics: Ados Vocals: Ados - Erdem Eskimez Verse1 zaman serveriyim,ölüm yaveriyim savaşta kahramanım hep barışta katilim dünyada volta atmaktan yoruldum hayli bakışları sivriltip insanlara bi korku çizdim günümün anlamını belirle narkolepsi izah ette kalbim hastalığına biraz daha yer etsin sıcak iklimlere istikamet verilsin olmayan ülkemde yanlızım soğukta taş kesildim başımın üstüne yerleşmiş ağrı laneti dans edip durduğun yer aklımın en süslü mabedi katledip anında yok etmek gerek seni tam vakti saatler gösteriyor yine tam cinneti sağlamalar kurtaramaz belki kahredip attığım kaç yüreğim var sayamam burda şimdi kalamaz benle geçmişin güzel metaneti yakamaz odamın ışıklarını hiçbir insanın sesi bir türlü bitişmeyen çizgilerin telvesi kafamda eksilen düşüncelerin berbat eskizi yüzümü kara çıkarmak isteyen alçak yüzüm ve kapımı çalar lanetin her cumanın bi ertesi şimdi böyle sınırsız bi boşluğun müdavimiyim insan üstüme geldikçe bende zahiriyim eski ihanetlerin zamane kahiniyim ses tonunda gerçeği saklayan sahtekar biriyim Nakarat Hatadır aslında adını sorduğum vakit Öyle bir boşluk ki kalp atamaz sanki Verse2 gün oldu bi şey yok hayrolan nedir çekilmiş olduğum yere bak kaybolan benim kan çukurundan bakar dünyaya gözlerim benimle kimse görmedi manzaram cehennem dibi hırsa boğulmuş ağzımda kanın rengi izahım yok aslen aldığım yaranın budur dengi fakat hep bende uyandırdı bu ahengi gitti sandım izliyordu tam tepeden şehri ne büyük riyasınki elinde kervan yürür fakat hep nedense her güldüğünde bu nefret büyür hem ilhamım oldun hem omzumda yüksün intikamım hayallerdekinden inan daha büyüktür bir hatadır aslında adını sorduğum vakit anlam bulurum sandım ortada kalmışlık hakim öyle bi boşlukki kalp atamaz sanki hayat belirtim ağzımda yeşermiş küfürle sabit durup düşündüğüm her anda müştekiyim derimin altına gömdüğüm kızıl nehri görmeliydin ben orda kal dedikçe dönüp gitmeliydin alet olduğum ne varsa burda temizlenmeliydi öyle yoruldumki kaçıp sırra kademdim bir adım sendelesem geçmiş ellerimde kalemdi yarım bırakan kasvete yıllarca direndim hep zihnimi meşgul ederdi hayatın ihtimalleri http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...6_190744_n.jpg |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:34 AM. |