![]() |
Ados Combo Mekanize - O Anda [Lirik]
Beat: CanBeatz
Lyrics & Vocals: Ados Combo Mekanize Verse1: aklımın bekasını kaybettim o akşam neyin nesiyim söyleyemem yüzüme karşı sorarsan yığınla insan içinden bitek ben kobaysam altında neden bulamadıysam kaybolurum o anda kendime düşmanken herkesi dost sanarsam herkesle biraz muhattab herkesde akıl muallak bir an ağzım kapansa sanki güler suratlar aslında içimden dediklerim duyulmaz o anda geriden duyduğum herşey hakkımda yalansa benim yaptıklarımdan korkan arkadan karalarsa düşmanlık haddini aşmış rekabet azarsa ben tüm gücümle ezmek için karşındayım o anda söylenen herşeyde tutarsızlık olursa imkansız olan şeyler için benden şüphe duyarsan kalabalık çevremde bi ben yanlız kalırsam dönüp ardıma bakmam asıl karanlığım o anda Nakarat: dünyayı senin çevrende döndürmez adem o anda bunun suçlusudur o anda matem uyandım ölümün en güzel yerinde bazen komplolarla örülmüş bi bir platformdu sahne Verse2: gün ortasında birden irkilip durulursam her adın geçtiğinde içimden cinayet koparsa bütün eylemlerinden sonra kahır duyarsam düğümlenir dudaklarım ve sessizimdir o anda suç üstü yakalamışken inkarını bulursam hep yapmadım diyip arkamdan nispet edip durursan gülen yüzünün sahteliğine kapılmamışsam aklımda intikamlara yer vermişimdir o anda insandan uzaklaşıp kendimi yok sayarsam bu yüzden adım birden bire vefasıza çıkarsa varlığım senin bi menfaatin kadarsa yokluk sahamda kendime yer yapmışımdır o anda yakın olmanın yöntemi bir feate bakarsa bi kez hayır dedimmi bütün dostluk o an koparsa samimiyet dediğin sadece yanyanaysa tam göğsüne yerleşip kanser olmuşumdur o anda |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:32 PM. |