![]() |
Ados Combo Mekanize - Parmak Uçlarında Sarı [Lirik]
Beat: CanBeatz
Lyrics & Vocals: Ados Combo Mekanize Verse 1: yüzüne tükürmüştüm hatırlarsın belki utanmıştım sana yaptığımdan sen hala sakin sonra duydum içinden çürüyor kalbin aramak istedim fakat imkanı kalmamıştı saatin bi kahvehane vardı beyoğlunda sabit orda ayakta buldum seni ben titredi tarih karşımda ağlayan seni gördükçe dondu halim gözlerin yeşildi görmemişlik ölüm sanki şimdi sırtımdaki bıçaksın tutulmuyor ellerin yok artık eski sıcaklık ayakta sarılmış silüetlerle başbaşayız sol omzum hala ıslak orda ağladın kadın bi şeyler bilmenin hüznüyle yok ettim seni ben sende nefret oluşturmak için doldu sözler bilmiyorsun duymuyorsun hatanı ben bildiğimden korkuyorum korkudan herşey Nakarat: parmak uçlarında sarı saçında beyazlar daha 23 yaşında yol bitirmiş bizim aptal sigara ver, teselliyi bırak sigara ver geçmişi özlemekten fazla ileri gidilemez (benim aklımda onlara yer,geçmişe sigara ver) Verse 2: sana gelince güzel kadın kıvırcık saçların yok edilmiş bakışların her duyduğunda kışları ruhun arsınsın sen hiç korkma burdayım aslen yanında yerim yoksada ben tam kanındayım ihtiyacın olmayan bi varlığın tadındayım sen gülün dikenle buluşmuşluğuyla varsın hep öyle kalsın yüzün aklımda kalsın bırak aklımda kalsın biraz aklımda kalsın şimdi senin yerini merhabalar alsın seni gördüğüm her yerde senin varlığın tur atsın en tepeden diplere düşmüşken aldım kedimi senle yıkadım hatırlarsın o günde kaldım maalesef rüyalar hep bi kaç saniye ben çok rüyada görmüyorum o başka hadise hayatın karşısında ben yetersiz kaldım hep seni silmek için çok yoruldum o bi kaç salise |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:31 AM. |