![]() |
Ados Combo Mekanize - Sorun [Lirik]
Beat: CanBeatz
Lyrics & Vocals: Ados Combo Mekanize Verse1: kara gün dostum sana gün doğdu buyur. dökül bardaklara bugün rengin fazlasıyla koyu kadermi tıkar yolu varmı başka sorun güneşin unuttuğu odamdan sana göstereyim bunu zayi ettiğim kaçıncı insan kalbi yanıldı bu kez bilincim hep sanardımki dengiz ya da ben kendime çok fazla değer biçtim hiç bi bok değilim belki bu yüzden kapandı menzil yazdığım her şeyi şarkı sanıp devam edin gerçeğin payından aldım asıl veraseti karşımda durmaya korkar zavallı metanatin ilmihalini yazdım ben istiyosan göstereyim içinde bulunduğum sirkülasyon alır zehri kendime eceldende daha büyük bi korku verdim köpürerek dilimde yuvarlanan seslerin silinmesiyle titreyecek dizlerim al tut beni Nakarat: bana kendinden bahset fazla karanlık bugün yüzün bana kendinden bahset Verse2: zamansız itirazımın kurbanı cennet inan elimde yok kanıtım duygu yüküm nefret karanlığa iştirakım umut sandığımdan unutkanlığımdan istifade eder dünya yürüyorum zamanı avuçlarıma toplayarak ceplerim katran dolu katlan buna ben durduramam kurtulamaz kimse bilmediği yalandan ufkuna bak kızıl rengi gördüğünde sakın sorgulama mesneti yok şimdilik duyduğum hazzın azınlık gibiyim kendi kendime kimliğim adsız belirsizlik alır benden bütün hakkı kavisten görünmez yüzüm sanki dağ yolundan farksız zifiri karanlıkta ne gördüysem yazdım insan aklı idrakını sınırlarla yaktı içinden çıkamadım tükendi ihtirasım bir anlık yerim yok bu çağda deyip yandım |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:26 AM. |