![]() |
Ados Combo Mekanize - Mushasni [Lirik]
Beat: Fonetik
Lyrics & Vocals: Ados Combo Mekanize Verse1: mushashiden beridir keskin olur katanam omuzdan destekte katarak alır kelleni,bol kanama belanı burda buldun uzaklarda arama sataşmaktan ibaretse işin git kendini parala bi gökte bulursun yokum denizde karada hayalim olmamıştır hiçbir zaman kadın ve araba deviremez beni kolpayla olay yaratan adam kalmamış 3-5 senedir bakıyorumda burada ne zaman ümit kestiniz müzikten ağalar ne zamandır ahmakların arkasından koşan var 2 yıl suskunum diye coşmuş salaklar ömür geçse bırakmam size yer lan yok öyle yağma su olup aksanız yine ben burda sağnak aman vermiyoruz huzur evinde kolay değil kalmak o sert çocukların hepsi karşımda ağlak adam saydığınız kimseler aslında birer yavşak Verse2: bushidomun yanında felsefeler duramaz akıl sağlığın el vermiyorsa cümlelerimi karala burda dostlarımızdan kulağına tarama savaş çağrısı yapsam etrafta tek bi adam kalamaz öyle saplarımki kalem sanki katana ben yazınca görürsün bu kağıttan süzülür kanlar korkak heriflerden imkansızı aramam isim vermeyin hiç kalite yoksa rapçi falan tanımam gidip başka yerde muadilimi arama aslı dururken bi yan sanayi fazla işine yaramaz müziği dinlemekle anlamakta fark var otur dinle ritimsiz şiirin tek bi damar tıkamaz yüzdüğüm deryayı senin beynin alamaz o kadar insanı sildim dönüpte ardıma hiç bakamam benim kazdığım kuyudan rambo çıkamaz artık 3-5 aptalın sözüyle kendime dert alamam |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:42 AM. |