![]() |
Ados Combo Mekanize - Dünyanın Omurgası [Lirik]
Beat: Fonetik
Lyrics & Vocals: Ados Combo Mekanize Verse1: onun sesiyle yıllar önce boğulmuş sesim hiç duyan yok ömrü sade bi kaç nefeslik rutini boynuma sardığındanmıdır bu his hep sıkıntı,o hizadan başka bi yerdeyim lanet olsun , kafamda büyüttüm seni yok dedikçe varoldun içimden tutundu ellerin hizayı bozup cetveli kırdıkça terledin yalanmı adını duymak için fazla bekledim yanımda zamandan bi parça taşırım her zaman dışımda insanım içimde silinmiş bi taşra var varlığın başımda ağrı yaptı bu aralar nedense bunu düşünmek için çok nedenim var senin hakkında duyduğum yalanlar elastik biletsiz bi yolcuyum ben inansaydım inerdim seninle ben eskiden bi vücutta tektik ki bi teknik bulup attım seni düştün yere çek git Verse2: sana bir isim vermemin zamanı gelmedimi herkesin bilipte söylediğini sevmedim şimdi durup dinliyordur öbür sesleri beni terkedip ermiştir huzura gülüyordur kesin günaha ortak olmuyorsa hiç bi' fani beni dünyanın ortasında bıraktıysa hain dizüstü çökmem için eğittiyse tarih kim ölür kim kalır bilemem çökmüyorum yani bilimin çare bulamadığı yerden selamlar yani odam ,yani bi boşluk bu duvarlar dünyanın omurgasına kanser gibi saplanan seni yok etmeye geldim cebimde tonla kavga var yok olmanın tadı yok,varolmanın tadı yok düşünmenin sonu yoksa var etmenin yolu yok baktığım her yerde senin korkun arz oluyor yinede duyan bilen yok , çünkü bi sen yok |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:31 AM. |