![]() |
Gekko G - Devam Etmeli (ft. Eylem) [Lirik]
rapime saygim benim her kayitim ayri real
kaygim ayni baydi kaydigimsa ayri stil saygi birakmadin yaptigim ön yargi degil gönlümle sarkidayim calisan dumanli beyin en önde önlemeyin rap bana teslim olmus bak benle beste dogmus hep skillce üreteyim dedim her köre göstereyim her töre böyle degil hadi anlat köstebege beati ben yasattim ama bazen karsilikli deyim tat bir bak sokakcocugundan kapaktaki sokaktaki vakit sakat nakit yapak tabi sokakta yok bürokrati sans dile can sagligim rapim cetem ve nargilem yabanci dil yilan sokar sogan gözün yanar ödün kopar cesetin lesin ölün kokar yok deyil moruk bu sadece rap dinle ellemicem söz sal kendini rahat hisset hayatim bu böyle gelmis nasil deyistircem deyistirme kalsin geah benim genis kitlem her agizda jiklet kalici bu saatten sonra gitmem darisi basiniza kralda tonla sistem buysa benim parcam yani benden bir parca benle ol gel sende ol benden bir parca bütünlesip gercekles ol hakiki lugat parcalama homie ol habibi simdi varmi benden delikanlisi derken bunu bence senin söylemen birazcik erken bana bakma havaliyim cünkü rapim yelpaze seni koltuk alti osurugu yatirdin memfate karizmam arti mekan esittir mekanizma esit bir mekanizma deyiliz gel atayim bir imza senin hergün dinledigin benim moruk ilhaminim ilacinim gülüm icindeki inadinim ne yapsan nereye gitsen icinde ben icinde derken ama degilsin sikimde sen ritimle ben yakisikliyim tipinde ben fikir verende suc hep en kral isimse ben |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:36 AM. |