![]() |
Gekko G - Move It (ft. Scola) [Lirik]
Gekk G bakin geldi simdi bugün yine pek g
elektrigiyim carmenin ve her bir yar benim dans edin disko club her bir bar benim whiskey vodka gin her istedigin var dedim askim sabahim körüm ol yaban gülüm düdügüm kapakli tencereye kosun pencereye aman gülüm öbürleri gibi olma bitch tavirlarinla beni maf ediyon sorma bitch sivri topuk iri gögüs ve mini yolda bitch bana dogru cünkü öbürleri kolpa bitch bak bu olcak hit seni tavlicak bu hit seni avlicam ve ham birdahada salmicam oldugum yerde kalmicam yerimde saymicam sizin gibiyse insanlari raple baymicam dedirticem rap gelir bugün cok hos kulaga los isikta pis gider hmm hos kafaya seremonin senin olsun cünkü masteriyim sol serit gecigimi bensem hep benim gibiyim sabaha kadar performansin iyice terletir tipis tipis yapis yapis bakis takis geahh gelseni iyice bir bagimlim yapayim bebegim damar ve beyin icinde kalp olup atayim bebegim ritim ve dans bizim frekans yeralti büyük bebegim belalta pantolonda bazen dar girl gel bir gör iste ne istersen var girl dünya satin alayim yeterki sen simar girl siman kibar girl kibarca benle bagir girl yabanci yok mahallem olsun back vokal girl pek legal olcagimi sanma aynaliyim aynasiza is veren yani faydaliyim aram birayla iyi extasy le sex yapayim texas oglum bura exozumla flex atayim sen extra giyin benim icin rol al benim icin royal bu gangsta kral bak bu tam senin tipin gelin binin katir atin olayim sapik sapin acik sacikda olsa plak satis kapis kapis |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:35 PM. |